Üye
takla olmayınca hiç eğlenceli olmuyor ne zaman gelir bir bilginiz var mı?
ben hilede sadece envanter açıoyorum yani hile olduğumu belli etmiyorum yoksa bir eğlencesi kalmıyor bence o yüzden takla şart bu şekilde oynayanlara, ayriyeten dövme pençe senin olsa bile kullanılmıyoDostum şöyleki benim fikrim bu yönde wolftünün son demleri bunlar hani istekler olduğu için ekip çalışanları sizler için ufak çaplı bişey yapmışlar ellerine sağlık tabikde gayet güzel fakat hani zaten sonu gelmiş bi oyun için hilelerine bukadar üstünde durulmasını biraz şaçma buluyorum hilede zaten yok yok nerdeyse belki bi sonraki güncellemede eklerler ama onuda bilemem bir kaç konularda böle yorumlara denk gelmedim değil şimdilik bu şekilde idare et derim
senin a.ından bakıldığında haklısın tabi ama ben genel olarak fikir sundum sonuç olarak classicde adam akıllı user bile yok yani adamlar saatlerce kod yazıyorlar olmayan sunucuya he yapmazlar diye bişey demniyorum kesinlikle ama zamanla olucak bişey buben hilede sadece envanter açıoyorum yani hile olduğumu belli etmiyorum yoksa bir eğlencesi kalmıyor bence o yüzden takla şart bu şekilde oynayanlara, ayriyeten dövme pençe senin olsa bile kullanılmıyo
niye gelmesin hcm zor bir şey migelmez hocam sadece silahlar var