Çözüldü wolftü classic hilesine takla ne zaman gelir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
takla olmayınca hiç eğlenceli olmuyor ne zaman gelir bir bilginiz var mı?

SayronX
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dostum şöyleki benim fikrim bu yönde wolftünün son demleri bunlar hani istekler olduğu için ekip çalışanları sizler için ufak çaplı bişey yapmışlar ellerine sağlık tabikde gayet güzel fakat hani zaten sonu gelmiş bi oyun için hilelerine bukadar üstünde durulmasını biraz şaçma buluyorum hilede zaten yok yok nerdeyse belki bi sonraki güncellemede eklerler ama onuda bilemem bir kaç konularda böle yorumlara denk gelmedim değil şimdilik bu şekilde idare et derim

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
tr sunucusuna yaptıkları hileye aylardır yeni özellik eklenmiyor classice ekleneceğini sanmıyorum

Üye
5 HİZMET YILI
Dostum şöyleki benim fikrim bu yönde wolftünün son demleri bunlar hani istekler olduğu için ekip çalışanları sizler için ufak çaplı bişey yapmışlar ellerine sağlık tabikde gayet güzel fakat hani zaten sonu gelmiş bi oyun için hilelerine bukadar üstünde durulmasını biraz şaçma buluyorum hilede zaten yok yok nerdeyse belki bi sonraki güncellemede eklerler ama onuda bilemem bir kaç konularda böle yorumlara denk gelmedim değil şimdilik bu şekilde idare et derim
ben hilede sadece envanter açıoyorum yani hile olduğumu belli etmiyorum yoksa bir eğlencesi kalmıyor bence o yüzden takla şart bu şekilde oynayanlara, ayriyeten dövme pençe senin olsa bile kullanılmıyo

SayronX
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ben hilede sadece envanter açıoyorum yani hile olduğumu belli etmiyorum yoksa bir eğlencesi kalmıyor bence o yüzden takla şart bu şekilde oynayanlara, ayriyeten dövme pençe senin olsa bile kullanılmıyo
senin a.ından bakıldığında haklısın tabi ama ben genel olarak fikir sundum sonuç olarak classicde adam akıllı user bile yok yani adamlar saatlerce kod yazıyorlar olmayan sunucuya he yapmazlar diye bişey demniyorum kesinlikle ama zamanla olucak bişey bu

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Adminlerin bileceği bir iş. Gelir veya gelmez. Bunun bilgisini zaten verirler. Konu kilit.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...