wolftü d3d hacker grubu kuruyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
secolayabak' Alıntı:
By Coder Mix' Alıntı:
secolayabak' Alıntı:
mwemre19' Alıntı:

Ne Onaylandı ???

yani katıldın demek
ama siz böyle visua basic kullanırsanız dandik hilelerden başka hileler yapamazsınız onu 10 yaşında çocuk yapıyor taisyem c++

Kardeşim V.B Yetersiz Görürsem Kendime Öğrenirim Ama Benim Ömrümü Hackırlıkla Gecirmeye Niyetim Yok Bana V.B Gereğinden Fazla Yetiyor Her Gecen Günde İlerlediğimi Düşünüyorum Kendimce Fikir Üreterekten Cözüm Üretiyorum Falan Filan

kardeş vb.nette eminim bak yaptığın hileler en fazla 10 dakka sonra atar bunun nedeni güçsüz dil ve fonksiyon yani gelişemezsin hilenden hiç zevk alamzsın hele bide envanter hlesı kodlamak istiyosan aman aman pcni kırarsın ):

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
By Coder Mix' Alıntı:
secolayabak' Alıntı:
By Coder Mix' Alıntı:
By Coder Mix' Alıntı:
secolayabak' Alıntı:
Ben Katılmak İsterim Yaş 16 Sayılır Temmuz 21 16 Olcam :D

Sadece VB Kullanmayı Biliyom Ama D3D Menüm Var Olabildiğince Güzel Oldu :D

Bilmediğim Bi Kaç Bişi Var Yardımcı Olursanız Onlarıda Öğrenirim

C.H Bypass`da Var Tabi Yamada Fix Yemesse Pointer Bulmadada Yardımcı Olmaya Çalışırım Bulmayı Az Cok Biliyorum Ama Her Pointerde Farklı Bulunuyo Hepsini Bilmiyorum Öğretirseniz Öğrenirim :D:D

Bilmediğim Bi Kaç Şeyden Biri Bir Menüde Button İle Başka Bir Menü Acmayı Bilmiyorum Öğretirseniz Öğrenirim :D:D:D

Lamer Cekingen Olduğumdan İnsanlarla İç Dış Fazla olmam O Yüzden Sakin Birisiyim

Başka Sormak İstediğin Bişi Varsa Sorabilirsin :D:D:D

Kardeş visual basicle kodlıcaksan hiç başlama bu işe çünkü onu bebelerde yapıyor dandik hileler yapmış olursun iyi bir hile yapman için iyi bir yazıım dilide gerek yani c# ve c++ gibi fonksiyonları hazır kullanımı hazır indirirsen hiç öğrenemezsin sana tavisyem bu dilleri öğrende gel böyle lamer hileler yapma

Bir de sorunlara çözüm bulmak için algoritma bilginin pekişmesi gerek

V.B İle Ben Kendime Yeterince Yetiyorum Gerisinin Bi Öenemi Yok Zaten Pointer Bulmayı Detaylı Bir Şekilde Bilsem Sorunum Kalmıcak Kimseye Bağlı Kalmıcam

iyi bir fonksiyon kodlayamazsan sürekli oyundan atar internetten hazır ready integer felan indirmeyin kendinizin geliştirdiği bişey olsun yaratıcı olun sorunlara çözüm bulun algoritma ile

Şunun Şurasında Enfazla 2 Aydır Hile Kodluyorum Bismillah Herşeyi Kademe Kademe İlerleyiyimki Allak Bullak Olmasın Bianda C++ Öğrenmekte Olmaz Yani Bi Ara Ölebişi Yapıyodum Vaz Gectim Dev C++ Öğrenmeye Caba Gösteriyodum :D:D:D:D

By Coder Mix' Alıntı:
secolayabak' Alıntı:
By Coder Mix' Alıntı:
secolayabak' Alıntı:
mwemre19' Alıntı:

Ne Onaylandı ???

yani katıldın demek
ama siz böyle visua basic kullanırsanız dandik hilelerden başka hileler yapamazsınız onu 10 yaşında çocuk yapıyor taisyem c++

Kardeşim V.B Yetersiz Görürsem Kendime Öğrenirim Ama Benim Ömrümü Hackırlıkla Gecirmeye Niyetim Yok Bana V.B Gereğinden Fazla Yetiyor Her Gecen Günde İlerlediğimi Düşünüyorum Kendimce Fikir Üreterekten Cözüm Üretiyorum Falan Filan

kardeş vb.nette eminim bak yaptığın hileler en fazla 10 dakka sonra atar bunun nedeni güçsüz dil ve fonksiyon yani gelişemezsin hilenden hiç zevk alamzsın hele bide envanter hlesı kodlamak istiyosan aman aman pcni kırarsın ):

O Zamn Gel Seni Kiralıyım Bana Öğret ??? :D:D:D

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
ben yas 24 ben basıt 2015 te kodladım lakın sanırım eksık var hıle acılmıyo ustunde calısıyorum halen ayrıca poınler guncelde olmıya bılır nerelısın sen bu arada ben istanbul olursabı ekip oluruz

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
secolayabak' Alıntı:
By Coder Mix' Alıntı:
secolayabak' Alıntı:
By Coder Mix' Alıntı:
By Coder Mix' Alıntı:
Kardeş visual basicle kodlıcaksan hiç başlama bu işe çünkü onu bebelerde yapıyor dandik hileler yapmış olursun iyi bir hile yapman için iyi bir yazıım dilide gerek yani c# ve c++ gibi fonksiyonları hazır kullanımı hazır indirirsen hiç öğrenemezsin sana tavisyem bu dilleri öğrende gel böyle lamer hileler yapma

V.B İle Ben Kendime Yeterince Yetiyorum Gerisinin Bi Öenemi Yok Zaten Pointer Bulmayı Detaylı Bir Şekilde Bilsem Sorunum Kalmıcak Kimseye Bağlı Kalmıcam

iyi bir fonksiyon kodlayamazsan sürekli oyundan atar internetten hazır ready integer felan indirmeyin kendinizin geliştirdiği bişey olsun yaratıcı olun sorunlara çözüm bulun algoritma ile

Şunun Şurasında Enfazla 2 Aydır Hile Kodluyorum Bismillah Herşeyi Kademe Kademe İlerleyiyimki Allak Bullak Olmasın Bianda C++ Öğrenmekte Olmaz Yani Bi Ara Ölebişi Yapıyodum Vaz Gectim Dev C++ Öğrenmeye Caba Gösteriyodum :D:D:D:D
bak mesela benım amcaoğlu var adam kendi kendine öğrendi yazılım gidiyo leage of legendsın yazılımını yazıyor doğru yoldasın ilk öne vb.nette başlaman doğru ama c++ önü çok açık nerdeyse her oyun bu dille kodlandığı için oyunun kendi kodlama diliyle hile kodlamak daha iyi daha uyumlu :)

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Clanters' Alıntı:
ben yas 24 ben basıt 2015 te kodladım lakın sanırım eksık var hıle acılmıyo ustunde calısıyorum halen  ayrıca poınler guncelde olmıya bılır nerelısın sen bu arada ben istanbul olursabı ekip oluruz

Ne Gibi Bi Hata Alıyosun ???

By Coder Mix' Alıntı:
secolayabak' Alıntı:
By Coder Mix' Alıntı:
secolayabak' Alıntı:
By Coder Mix' Alıntı:

bak mesela benım amcaoğlu var adam kendi kendine öğrendi yazılım gidiyo leage of legendsın yazılımını yazıyor doğru yoldasın ilk öne vb.nette başlaman doğru ama c++ önü çok açık nerdeyse her oyun bu dille kodlandığı için oyunun kendi kodlama diliyle hile kodlamak daha iyi daha uyumlu :)

Ben Kısmetse Makine Mühendisi Olcam Ne EDiyim Hacklığı Gecici Heves :D:D:D

<Ç0rumlu>
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Clanters' Alıntı:
ben yas 24 ben basıt 2015 te kodladım lakın sanırım eksık var hıle acılmıyo ustunde calısıyorum halen  ayrıca poınler guncelde olmıya bılır nerelısın sen bu arada ben istanbul olursabı ekip oluruz

d3d hilelerinde karekter hack yada envanter hack yapabiliyonmu yada d3d den anlıyonmu ?

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
mwemre19' Alıntı:
secolayabak' Alıntı:
ayn anti ahh pointer bulamaıyom hepsini buluyom :)

anti ahh pointer diğer pointerlara bakarak daha değişken bir pointer olduğundan bulması biraz uzun sürer ama benım tercihim cheat engine yanında ilaveten destek için perxinjektör kullanman :)

<Ç0rumlu>
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
By Coder Mix' Alıntı:
anti ahh pointer diğer pointerlara bakarak daha değişken bir pointer olduğundan bulması biraz uzun sürer ama benım tercihim cheat engine yanında ilaveten destek için perxinjektör kullanman :)
Denicem saol bilgi için :)

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
mwemre19' Alıntı:
By Coder Mix' Alıntı:
eyw tecrübeliyiz bu işlerde biz vb.nette çalışanlardan deildik :)

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
mwemre19' Alıntı:
By Coder Mix' Alıntı:

Benim Elimde D3D Menü Hazır Proje Var Ondan Devam Ederiz Baştan Yapmakla Uğraşmayız Ben Projeyi Gruba Veririm İlerletiriz

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
secolayabak' Alıntı:
mwemre19' Alıntı:
By Coder Mix' Alıntı:

Benim Elimde D3D Menü Hazır Proje Var Ondan Devam Ederiz Baştan Yapmakla Uğraşmayız Ben Projeyi Gruba Veririm İlerletiriz
grupta kimler var

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
By Coder Mix' Alıntı:
secolayabak' Alıntı:
mwemre19' Alıntı:
By Coder Mix' Alıntı:

grupta kimler var

d3d menü kodları var bunların kodları c# v.b deil  elimde vardı ama bi flaşı takam varmı hacktools içlerinden

Üye
10 HİZMET YILI
Yaş 17 Ben hile yapıyorum fakat bi derdim var eskiden kodlardım bi ara bıraktım onun için pointer kodunun nasıl kodlandığını unutmuşum bide şu base adresi yapamıyorum
KATILIYORUM☺▬☻↨

Üye
9 HİZMET YILI
Gençler gelin Paypal hesabı felan patlatın, harcanıyor sizin gibi zekalar buralarda :) wolftü de neymiş öyle..

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
hileciproking' Alıntı:
Yaş 17 Ben hile yapıyorum fakat bi derdim var eskiden kodlardım bi ara bıraktım onun için pointer kodunun nasıl kodlandığını unutmuşum bide şu base adresi yapamıyom

Kardeş sen hiç writelong yapmadınmı la ?

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
By Coder Mix' Alıntı:
secolayabak' Alıntı:
mwemre19' Alıntı:
By Coder Mix' Alıntı:

grupta kimler var

konuyu acanla ben varım sanırım şuan :D:D:D

Üye
10 HİZMET YILI
By Coder Mix' Alıntı:
hileciproking' Alıntı:
Yaş 17 Ben hile yapıyorum fakat bi derdim var eskiden kodlardım bi ara bıraktım onun için pointer kodunun nasıl kodlandığını unutmuşum bide şu base adresi yapamıyom

Kardeş sen hiç writelong yapmadınmı la ?
evet çok kodladım uzuzn süe oldu bazı şeyleri unuttum ama internetten derslerinide izliyom

Üye
9 HİZMET YILI
ben olurum size hem yardımcı olurum hemde yanınızda öğrenirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...