Onaylı Üye
secolayabak' Alıntı:By Coder Mix' Alıntı:secolayabak' Alıntı:mwemre19' Alıntı:#ONAYLANDI
Ne Onaylandı ???
yani katıldın demek
ama siz böyle visua basic kullanırsanız dandik hilelerden başka hileler yapamazsınız onu 10 yaşında çocuk yapıyor taisyem c++
Kardeşim V.B Yetersiz Görürsem Kendime Öğrenirim Ama Benim Ömrümü Hackırlıkla Gecirmeye Niyetim Yok Bana V.B Gereğinden Fazla Yetiyor Her Gecen Günde İlerlediğimi Düşünüyorum Kendimce Fikir Üreterekten Cözüm Üretiyorum Falan Filan
By Coder Mix' Alıntı:secolayabak' Alıntı:By Coder Mix' Alıntı:By Coder Mix' Alıntı:secolayabak' Alıntı:Ben Katılmak İsterim Yaş 16 Sayılır Temmuz 21 16 Olcam
Sadece VB Kullanmayı Biliyom Ama D3D Menüm Var Olabildiğince Güzel Oldu
Bilmediğim Bi Kaç Bişi Var Yardımcı Olursanız Onlarıda Öğrenirim
C.H Bypass`da Var Tabi Yamada Fix Yemesse Pointer Bulmadada Yardımcı Olmaya Çalışırım Bulmayı Az Cok Biliyorum Ama Her Pointerde Farklı Bulunuyo Hepsini Bilmiyorum Öğretirseniz Öğrenirim
Bilmediğim Bi Kaç Şeyden Biri Bir Menüde Button İle Başka Bir Menü Acmayı Bilmiyorum Öğretirseniz Öğrenirim
Lamer Cekingen Olduğumdan İnsanlarla İç Dış Fazla olmam O Yüzden Sakin Birisiyim
Başka Sormak İstediğin Bişi Varsa Sorabilirsin
Kardeş visual basicle kodlıcaksan hiç başlama bu işe çünkü onu bebelerde yapıyor dandik hileler yapmış olursun iyi bir hile yapman için iyi bir yazıım dilide gerek yani c# ve c++ gibi fonksiyonları hazır kullanımı hazır indirirsen hiç öğrenemezsin sana tavisyem bu dilleri öğrende gel böyle lamer hileler yapma
Bir de sorunlara çözüm bulmak için algoritma bilginin pekişmesi gerek
V.B İle Ben Kendime Yeterince Yetiyorum Gerisinin Bi Öenemi Yok Zaten Pointer Bulmayı Detaylı Bir Şekilde Bilsem Sorunum Kalmıcak Kimseye Bağlı Kalmıcam
iyi bir fonksiyon kodlayamazsan sürekli oyundan atar internetten hazır ready integer felan indirmeyin kendinizin geliştirdiği bişey olsun yaratıcı olun sorunlara çözüm bulun algoritma ile
By Coder Mix' Alıntı:secolayabak' Alıntı:By Coder Mix' Alıntı:secolayabak' Alıntı:mwemre19' Alıntı:#ONAYLANDI
Ne Onaylandı ???
yani katıldın demek
ama siz böyle visua basic kullanırsanız dandik hilelerden başka hileler yapamazsınız onu 10 yaşında çocuk yapıyor taisyem c++
Kardeşim V.B Yetersiz Görürsem Kendime Öğrenirim Ama Benim Ömrümü Hackırlıkla Gecirmeye Niyetim Yok Bana V.B Gereğinden Fazla Yetiyor Her Gecen Günde İlerlediğimi Düşünüyorum Kendimce Fikir Üreterekten Cözüm Üretiyorum Falan Filan
kardeş vb.nette eminim bak yaptığın hileler en fazla 10 dakka sonra atar bunun nedeni güçsüz dil ve fonksiyon yani gelişemezsin hilenden hiç zevk alamzsın hele bide envanter hlesı kodlamak istiyosan aman aman pcni kırarsın ):
bak mesela benım amcaoğlu var adam kendi kendine öğrendi yazılım gidiyo leage of legendsın yazılımını yazıyor doğru yoldasın ilk öne vb.nette başlaman doğru ama c++ önü çok açık nerdeyse her oyun bu dille kodlandığı için oyunun kendi kodlama diliyle hile kodlamak daha iyi daha uyumlusecolayabak' Alıntı:By Coder Mix' Alıntı:secolayabak' Alıntı:By Coder Mix' Alıntı:By Coder Mix' Alıntı:Kardeş visual basicle kodlıcaksan hiç başlama bu işe çünkü onu bebelerde yapıyor dandik hileler yapmış olursun iyi bir hile yapman için iyi bir yazıım dilide gerek yani c# ve c++ gibi fonksiyonları hazır kullanımı hazır indirirsen hiç öğrenemezsin sana tavisyem bu dilleri öğrende gel böyle lamer hileler yapma
Bir de sorunlara çözüm bulmak için algoritma bilginin pekişmesi gerek
V.B İle Ben Kendime Yeterince Yetiyorum Gerisinin Bi Öenemi Yok Zaten Pointer Bulmayı Detaylı Bir Şekilde Bilsem Sorunum Kalmıcak Kimseye Bağlı Kalmıcam
iyi bir fonksiyon kodlayamazsan sürekli oyundan atar internetten hazır ready integer felan indirmeyin kendinizin geliştirdiği bişey olsun yaratıcı olun sorunlara çözüm bulun algoritma ile
Şunun Şurasında Enfazla 2 Aydır Hile Kodluyorum Bismillah Herşeyi Kademe Kademe İlerleyiyimki Allak Bullak Olmasın Bianda C++ Öğrenmekte Olmaz Yani Bi Ara Ölebişi Yapıyodum Vaz Gectim Dev C++ Öğrenmeye Caba Gösteriyodum
Clanters' Alıntı:ben yas 24 ben basıt 2015 te kodladım lakın sanırım eksık var hıle acılmıyo ustunde calısıyorum halen ayrıca poınler guncelde olmıya bılır nerelısın sen bu arada ben istanbul olursabı ekip oluruz
By Coder Mix' Alıntı:bak mesela benım amcaoğlu var adam kendi kendine öğrendi yazılım gidiyo leage of legendsın yazılımını yazıyor doğru yoldasın ilk öne vb.nette başlaman doğru ama c++ önü çok açık nerdeyse her oyun bu dille kodlandığı için oyunun kendi kodlama diliyle hile kodlamak daha iyi daha uyumlusecolayabak' Alıntı:By Coder Mix' Alıntı:secolayabak' Alıntı:By Coder Mix' Alıntı:Bir de sorunlara çözüm bulmak için algoritma bilginin pekişmesi gerek
Şunun Şurasında Enfazla 2 Aydır Hile Kodluyorum Bismillah Herşeyi Kademe Kademe İlerleyiyimki Allak Bullak Olmasın Bianda C++ Öğrenmekte Olmaz Yani Bi Ara Ölebişi Yapıyodum Vaz Gectim Dev C++ Öğrenmeye Caba Gösteriyodum
Clanters' Alıntı:ben yas 24 ben basıt 2015 te kodladım lakın sanırım eksık var hıle acılmıyo ustunde calısıyorum halen ayrıca poınler guncelde olmıya bılır nerelısın sen bu arada ben istanbul olursabı ekip oluruz
mwemre19' Alıntı:ayn anti ahh pointer bulamaıyom hepsini buluyomsecolayabak' Alıntı:V.B İle Ben Kendime Yeterince Yetiyorum Gerisinin Bi Öenemi Yok Zaten Pointer Bulmayı Detaylı Bir Şekilde Bilsem Sorunum Kalmıcak Kimseye Bağlı Kalmıcam
Denicem saol bilgi içinBy Coder Mix' Alıntı:anti ahh pointer diğer pointerlara bakarak daha değişken bir pointer olduğundan bulması biraz uzun sürer ama benım tercihim cheat engine yanında ilaveten destek için perxinjektör kullanman
eyw tecrübeliyiz bu işlerde biz vb.nette çalışanlardan deildikmwemre19' Alıntı:Denicem saol bilgi içinBy Coder Mix' Alıntı:anti ahh pointer diğer pointerlara bakarak daha değişken bir pointer olduğundan bulması biraz uzun sürer ama benım tercihim cheat engine yanında ilaveten destek için perxinjektör kullanman
mwemre19' Alıntı:Denicem saol bilgi içinBy Coder Mix' Alıntı:anti ahh pointer diğer pointerlara bakarak daha değişken bir pointer olduğundan bulması biraz uzun sürer ama benım tercihim cheat engine yanında ilaveten destek için perxinjektör kullanman
grupta kimler varsecolayabak' Alıntı:mwemre19' Alıntı:Denicem saol bilgi içinBy Coder Mix' Alıntı:anti ahh pointer diğer pointerlara bakarak daha değişken bir pointer olduğundan bulması biraz uzun sürer ama benım tercihim cheat engine yanında ilaveten destek için perxinjektör kullanman
Benim Elimde D3D Menü Hazır Proje Var Ondan Devam Ederiz Baştan Yapmakla Uğraşmayız Ben Projeyi Gruba Veririm İlerletiriz
By Coder Mix' Alıntı:grupta kimler varsecolayabak' Alıntı:mwemre19' Alıntı:Denicem saol bilgi içinBy Coder Mix' Alıntı:anti ahh pointer diğer pointerlara bakarak daha değişken bir pointer olduğundan bulması biraz uzun sürer ama benım tercihim cheat engine yanında ilaveten destek için perxinjektör kullanman
Benim Elimde D3D Menü Hazır Proje Var Ondan Devam Ederiz Baştan Yapmakla Uğraşmayız Ben Projeyi Gruba Veririm İlerletiriz
hileciproking' Alıntı:Yaş 17 Ben hile yapıyorum fakat bi derdim var eskiden kodlardım bi ara bıraktım onun için pointer kodunun nasıl kodlandığını unutmuşum bide şu base adresi yapamıyom
By Coder Mix' Alıntı:grupta kimler varsecolayabak' Alıntı:mwemre19' Alıntı:Denicem saol bilgi içinBy Coder Mix' Alıntı:anti ahh pointer diğer pointerlara bakarak daha değişken bir pointer olduğundan bulması biraz uzun sürer ama benım tercihim cheat engine yanında ilaveten destek için perxinjektör kullanman
evet çok kodladım uzuzn süe oldu bazı şeyleri unuttum ama internetten derslerinide izliyomBy Coder Mix' Alıntı:hileciproking' Alıntı:Yaş 17 Ben hile yapıyorum fakat bi derdim var eskiden kodlardım bi ara bıraktım onun için pointer kodunun nasıl kodlandığını unutmuşum bide şu base adresi yapamıyom
Kardeş sen hiç writelong yapmadınmı la ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?