ƐMƐҠĿĪ DƐFΛƇƐŔ
Seçkin Üye
Eline emeğine sağlık kardesim.
buldum reis de bu 0 can sorunu nasıl halledicez 0 can gözüküyorreis eline yüreğine sağlık güzel olmuş bi de m4a4 10. yıl un kodunu rica etsem var mı acaba ?
99 comboyu kaldırdım videoda kaldırmayı unutmuşum .Combo x99 harici hepsi çalışmaktadır![]()
Teşekürler dostumLOWER ABI HARBI ADAMSIN SENI DAHA ILERLERDE GORUYORUM UMARIM EMEĞININ KARSILIGINI ALIRSIN ABI <3
Yanınada vuruş katlayıcı ekleyin örneğin bir silah 10 vuruyorsa açınca 20 vursun.Arkadaşlar pürüzlü bir durum olmazsa Allah'ın izni ile gece en geç 3 gibi Dark [VIP] Hack V3 gelecektir .
Eklenen özellikler : Reverse Map(Ters Harita) - Game Speed X6(Oyun Hızı X6) - Fake GM Tattoo(Sahe OG Dövmesi) - Fakue GP - Fake KP - Fake Cash(Nakit) - Fake Gold(Altın) - Fake KD - Fake HP
var zatenYanınada vuruş katlayıcı ekleyin örneğin bir silah 10 vuruyorsa açınca 20 vursun.
Tamamda log hatası verip net framework hatası veriyor o hatada da erişim engellendi diyorvar zaten.
Kardeş muhtemellen senden kaynaklı o kadar kişi kullandı vermedi .Tamamda log hatası verip net framework hatası veriyor o hatada da erişim engellendi diyor![]()