wolftü DeadPool Launcher Teması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kullanımı:

Rarın İçindeki Dosyaları Wolfteamın Bulunduğu Klasöre atın Bu kadar 

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Sağ ol bro, güzelmiş. :D
vXg5zD.png

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Aga bana eski dosyaları verebilir misin ya? Bir yere yüklesen? Ben sildim de, bundan mıdır bilmiyorum dword çalışmıyor. Oyun seç yerini görüyorum seçemeden geri kapanıyor hemen... Bence bu bozdu.

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
olmadı nasıl yapacagız detaylı anlatırsan sevinirim bütün dosyaları wolftü klasörünün bulundugu yere attım olmadı ?

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
SwemBoy' Alıntı:
Aga bana eski dosyaları verebilir misin ya? Bir yere yüklesen? Ben sildim de, bundan mıdır bilmiyorum dword çalışmıyor. Oyun seç yerini görüyorum seçemeden geri kapanıyor hemen... Bence bu bozdu.

Kardo Dwordda İlk olarak reklam onayı yap sonra oyunu seçe bas birçok kez dene bendede öyle oluyor bunu yüklemeden öncede böyleydi

LeviBrushTT ♥' Alıntı:

Onu eklıyemedım be link yerıne tıklıyorum url indirme açıklama virüstotal yaptım sadece virüstotal gözüktü

benibak' Alıntı:
güzelmiş beyler
tebrik ediyorum sizi

Evet krdo güzel rep verırsen sevınırım :D

SerdarBey01' Alıntı:
olmadı nasıl yapacagız detaylı anlatırsan sevinirim bütün dosyaları wolftü klasörünün bulundugu  yere attım olmadı ?

Kardeşim Şimdi Wolftemaın bulundugu klasörü açıcaksın  rarın içindeki ımg dosyasını atıcaksın bu kadar değiştir diyicek evet diyiceksin işinie yaradıysa rep verırmısın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...