Ozan
Onaylı Üye
RE: wolftü Dword 6.9.4 Updated Features [18.06.2016]
Ben D world icin bisey solmedim 1Osomo2 <= Arkadasim sanirsam iyi Okumadiniz Olsun Ben sadece D world Gibi Sadece Taklasi Olan Can Hilesi Olan kucuk uygulamada cikarsaniz Guzel olmazmi dedim yoksa D world var Hocam 1Osomo2 Arkdasim siz Kullanin Tabiki siz Konuyu sadece Yuzeysel okudunuz actim konuyu Hossohbetler iyi Eylencer...
1osmon2' Alıntı:imvutr' Alıntı:TESEKKURLER Sizlere Bir onerim olarak biseyde bulunmak isterim Tabi Kaile Alinip Cevap Verilcekse sadece solemek ve Buraya Fikrimi sizle Paylasmak icin yaziyorum Sadece Kurt Takla 1 hit Gibi olsa Kodlasaniz sizcee Guzel olmazmi Bazi kardeslerimiz sadece Kurt kasmak istiyor D WORLD Hepsi var Lakin nai ole sadece takla can gibi olsa guzel Olmazmiydi Bizlere vermis Oldunuz Katkida Oturu size Tesekkur ederim sizde olmasaniz Bazi Kotu niyetli insanlar virus atar Trojan yedirir sitenizi ve Calisan Arkadaslari simdiden Tesekkurler Basta siz Olmak uzere Hayirli sahur ve iftarlar...
KARDEŞİM YA BÖYLE KALSIN ELEME BİDE ODANDAN ATMA YETKİSİYLE HAYKIRMA OLSUN NÜTG-FEN
Ben D world icin bisey solmedim 1Osomo2 <= Arkadasim sanirsam iyi Okumadiniz Olsun Ben sadece D world Gibi Sadece Taklasi Olan Can Hilesi Olan kucuk uygulamada cikarsaniz Guzel olmazmi dedim yoksa D world var Hocam 1Osomo2 Arkdasim siz Kullanin Tabiki siz Konuyu sadece Yuzeysel okudunuz actim konuyu Hossohbetler iyi Eylencer...