Depo wolftü Dword 6.9.4 Updated Features [18.06.2016] - [Video Geldi]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Evet Yaa Dword 6.9.4 Nezaman çıkıyo ama çıkarsa iyi bir geliştirmeler koyulsun süper olsun

Abi yaa bu dwordta ben nasıl canımı 2000 hep kalsın istiyom onu bilemedim arkadaşlar bana söylermisiniz

Üye
10 HİZMET YILI
YARIN AKSAM CIKCAK BUGUN BEKLEMEYİNN GENCLER ADAM TARİHİ YAZMIS :angel:

Üye
10 HİZMET YILI
RE: wolftü Dword 6.9.4 Updated Features [18.06.2016]

By Coder Mix' Alıntı:
ssolmaz999' Alıntı:
wolftü hack yetkilileri hackınız eskıden cok daha güzeldi :D sımdı silahı yere aatamıyoruz bide kendi kendine can cogalıp iniyor son bisey daha var kafadan vurmayı oyun ıcınde ıstedıgımız anda acıp kapatabilmeyi yapmalısınız bunları yaprsanız millet bu hackdan başka hack kulanmaz :D lütfen herkez bunları istiyor cidiye al bu yorumu.

Bir kahvede ısmarlayalımı kardeşim bu işler  bu kadar kolay değil adamlar bazı pointerları bulmakta 7 8 saat bile harcadıkları olabiliyor azı bilemeyen çoğuda bilemez bunla yetin sonrası gelir zaten adamlar pro
ama hakaten bu yorumu cidiye alıp bunları yapsa varya millet bu hacktan başka hack kulanmaz diye tekrar söyliyorum. Bide şu game crash zanedersem vurdugun adamı oyunda atıyor onun yerinde bi tuşa basıp istedıgın kışiyi atabilseydik çok daha güzel olacaktı. başarınızın devamını bekliyorum şu can azalıp cogalamyı duzelsede mukemel olacak :)

Üye
10 HİZMET YILI
Abi İkinci slotlar da gelsin dövme setleri de gelsin güç slotlarıda gelsin ve de pençe gelsin .

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
ya abi real ınventoryıyi slotlu yapsanız. ates barutuda setli raynor bane yi de setli yapsanız tam olur birde güç slotu ne iyi gider ama dimi bunlar olursa cok fena olur pls yapın  :D

Üye
10 HİZMET YILI
derdınız bı bıtmedı adamlar beles hıle verıyor hayla bıseyler ıstıyorsunuz ayıp yahu adamlar ne yapacagını bılmıyormu sankı zamanla hersey daha ıyı olur sımdı acele yok suan en kral hack bu daha ıyısını arayan varsa basacak 80 tl aylık alacak kullanacak

Üye
10 HİZMET YILI
toprak5454' Alıntı:
derdınız bı bıtmedı adamlar beles hıle verıyor hayla bıseyler ıstıyorsunuz ayıp yahu adamlar ne yapacagını bılmıyormu sankı zamanla hersey daha ıyı olur sımdı acele yok suan en kral hack bu daha ıyısını arayan varsa basacak 80 tl aylık alacak kullanacak

kardeş onlar istek  dert deyil yane sunu yapacaksın diye emir vermiyolar sadece rica da bulunuyorlar yane böyle atarlanmana gerek yok haa hileye gelirsek memoryhackers cok iyi bi site buna bişey demiyorlar senin amacın ne kardeş bunu bilmek istiyorum

Üye
10 HİZMET YILI
NADER ABİ İSİM DEĞİŞTİRME EKLERMİSİN LÜTFEN...!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...