Çözüldü wolftü dword lite mavi ekran hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
wolftü hilesi için windows güncelledim 1909 sürümüne yükseltim hile çalışıyor.oyuna giriyor ama daha wolftü logosunu görmeden mavi ekran hatası alıyorum memory hackers yanlış anlama lütfen ve ya banlamayın.tamam hoş güzel wolftü hilesini yaptınız daha deneme aşaması gibi bir şey daha gelişmedi hile. ama nedense diğer hileler olsun sorunsuz çalışıyor ama şu wolftü hilesi bir çoğumuz olmak üzre bende dahil hata alıyoruz.memory hackers lütfen yardım et bizde hilenizden yararlanalım.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Check for Hardware Problems : Blue screens can be caused by faulty hardware in your computer. Try
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
and
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
. If that fails, you might need to test other hardware components — or hire a pro to do it for you.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Kardeşim siteden ban yemiş olabilirsin veya sistemsel hata vardır ha oda olmadı yakın zamanda valorant indirdiysen vangurada etkiler

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Kardeşim siteden ban yemiş olabilirsin veya sistemsel hata vardır ha oda olmadı yakın zamanda valorant indirdiysen vangurada etkiler
evet valorant indirdim ama 1 ay oldu ve pc 4-5 defa format yedi windows defender kapalı ne yapsam hatayı çözemiyorum.kimisi diyor wolftü artık hilelere izin vermiyor hile kullanan olsa bile hile oyunda aktif olmaz diyorlar.bizde napalım dedik pubg lite geçtik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...