bu attıgımız yorum sayısına nerden bakıyoruzBenim mesajların bir kısmı silinmiş bide galiba 2016da üye olmuştum şanssızlık.
aynen keşke öyle olsa gıremıyoruzHileyi kullanmak için seçkin üye veya daha fazlası olmak lazım bunun içinde en az 300 yorum atmanız gerekmektedir ben bu siteyi sadece wolftü için kullanıyorum ve yıllardır buralardayım üye kısıtlaması olmazsa çok iyi olur şimdiden teşekkür ederim![]()
yenı guncelleme geldıfix mi yedi çalısıyomu ona göre yüklicem woftü
bana yardım edermisin oyunu acıyorum mavi ekran hatası alıyorum düzeltemedim özelden yazarmısınAgalar oyuna güncelleme geldı dıkkatlı olun
Real inventory açmadan önce inventory nize girip karakterlerinizi giyin, daha sonra lobby ye dönüp real inventory açın. Son olarak silah ayarlamalarını yapıp oyununuzu oynuyabilirsiniz. O tür bir hatayı almanızın nedeni real inventory açtıktan sonra karakterinizi giymeye çalışmanızdır muhtemelen.hile çalışıyor ama oyun başladığında 0 can gözüküyor ve karakter hareket etmiyor
kusura bakma gercekten wolftü hilesini yapamadım mavi ekran hatası gelip yeniden başlatıyor bilgisayarı wolftü formunuda okudum yapmaya çalıştım ama yinede aynı oluyor aktifsin diye yazdım sana kusura bakma tekrardanReal inventory açmadan önce inventory nize girip karakterlerinizi giyin, daha sonra lobby ye dönüp real inventory açın. Son olarak silah ayarlamalarını yapıp oyununuzu oynuyabilirsiniz. O tür bir hatayı almanızın nedeni real inventory açtıktan sonra karakterinizi giymeye çalışmanızdır muhtemelen.
doğru söylüyorsun reis aynen öyle yapmıştım adamsın seviyorum seniReal inventory açmadan önce inventory nize girip karakterlerinizi giyin, daha sonra lobby ye dönüp real inventory açın. Son olarak silah ayarlamalarını yapıp oyununuzu oynuyabilirsiniz. O tür bir hatayı almanızın nedeni real inventory açtıktan sonra karakterinizi giymeye çalışmanızdır muhtemelen.
abi bi confıg gıbı bısey gelırmı ya hileyi her açtıgımızda tum ayarları yenıden yapmak zorunda kalıyoruzReal inventory açmadan önce inventory nize girip karakterlerinizi giyin, daha sonra lobby ye dönüp real inventory açın. Son olarak silah ayarlamalarını yapıp oyununuzu oynuyabilirsiniz. O tür bir hatayı almanızın nedeni real inventory açtıktan sonra karakterinizi giymeye çalışmanızdır muhtemelen.