Çalışmıyor Wolftü Dword Lite Remake Hack v1.0 [2021 Eac Servers]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Benim mesajların bir kısmı silinmiş bide galiba 2016da üye olmuştum şanssızlık.
bu attıgımız yorum sayısına nerden bakıyoruz
Hileyi kullanmak için seçkin üye veya daha fazlası olmak lazım bunun içinde en az 300 yorum atmanız gerekmektedir ben bu siteyi sadece wolftü için kullanıyorum ve yıllardır buralardayım üye kısıtlaması olmazsa çok iyi olur şimdiden teşekkür ederim :)
aynen keşke öyle olsa gıremıyoruz
fix mi yedi çalısıyomu ona göre yüklicem woftü
yenı guncelleme geldı
Windows 8.1 64 bit de çalışırmı hile

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
hile çalışıyor ama oyun başladığında 0 can gözüküyor ve karakter hareket etmiyor
Real inventory açmadan önce inventory nize girip karakterlerinizi giyin, daha sonra lobby ye dönüp real inventory açın. Son olarak silah ayarlamalarını yapıp oyununuzu oynuyabilirsiniz. O tür bir hatayı almanızın nedeni real inventory açtıktan sonra karakterinizi giymeye çalışmanızdır muhtemelen.

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Real inventory açmadan önce inventory nize girip karakterlerinizi giyin, daha sonra lobby ye dönüp real inventory açın. Son olarak silah ayarlamalarını yapıp oyununuzu oynuyabilirsiniz. O tür bir hatayı almanızın nedeni real inventory açtıktan sonra karakterinizi giymeye çalışmanızdır muhtemelen.
kusura bakma gercekten wolftü hilesini yapamadım mavi ekran hatası gelip yeniden başlatıyor bilgisayarı wolftü formunuda okudum yapmaya çalıştım ama yinede aynı oluyor aktifsin diye yazdım sana kusura bakma tekrardan

T H O R
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
doğru söylüyorsun reis aynen öyle yapmıştım adamsın seviyorum seni

Üye
5 HİZMET YILI
sa arkadaşlar hileyi kullanabilmek için 50 tane mesajmı atmam lazım ? direk otomatik seçkin üye yapıyormu ???

L4G

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
abi bi confıg gıbı bısey gelırmı ya hileyi her açtıgımızda tum ayarları yenıden yapmak zorunda kalıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...