- Yasaklandı
- #3,081
Abi sıfır hesapdan hilesiz bir şekilde 3 el oynadım gene tekrardan oyundan çıktım bir süre bekledim test etmek için oyuna gırdım banlanmadım Destek Sistemıne başvur S48 almadım
@nader11ndeu
@nader11ndeu
Tamam vaktim olunca bakıcam. Konu kilit.Abi sıfır hesapdan hilesiz bir şekilde 3 el oynadım gene tekrardan oyundan çıktım bir süre bekledim test etmek için oyuna gırdım banlanmadım Destek Sistemıne başvur S48 almadım
@nader11ndeu
Deniyorum abi tekrardan gene ban atarsa yazarim06.01.2021 - Güncelleme:
-> wolftü hilesinin kendi spooferini kullanmayın. Gelen seçeneğe "Hayır" diyin.
-> Sadece MHUi yani loaderdeki spooferi kullanın. Spooferin ismi: "Enter the matrix"
-> Sakın ana çarınızda denemeyin, yeni hesap açıp deniyin.
Hile ban testindedir, muhtemelen ban atıcaktır. Yukarıda saydıklarımı deneyip geri bildirimde bulunun. İyi eğlenceler.
Yazdillar nin hepsini uyguladim hilenin spooferini kullanmadim loaderde ki spooferi kullandim yeni hesap açip girdim 1 el oynadim çıktim ve bir süre sonra kontrol etmek için girdim "06.01.2021 - Güncelleme:
-> wolftü hilesinin kendi spooferini kullanmayın. Gelen seçeneğe "Hayır" diyin.
-> Sadece MHUi yani loaderdeki spooferi kullanın. Spooferin ismi: "Enter the matrix"
-> Sakın ana çarınızda denemeyin, yeni hesap açıp deniyin.
Hile ban testindedir, muhtemelen ban atıcaktır. Yukarıda saydıklarımı deneyip geri bildirimde bulunun. İyi eğlenceler.
Hata Oluştu Destek Sistemine Başvur" @nader11ndeu
Modem resetle, %temp% klasörünü temizle ve pc yeniden başlatıp tekrar dene.Deniyorum abi tekrardan gene ban atarsa yazarim
Post automatically merged:
Yazdillar nin hepsini uyguladim hilenin spooferini kullanmadim loaderde ki spooferi kullandim yeni hesap açip girdim 1 el oynadim çıktim ve bir süre sonra kontrol etmek için girdim "
Dediklerini hepsini yaptım modem resetledim %temp% temizledim pc res attım sıfırdan hesap kurup gene 1 el oynadım oyundan çıkıp bir süre geçtikden sonra gene girdim gene yedimModem resetle, %temp% klasörünü temizle ve pc yeniden başlatıp tekrar dene.
Atmıyor hocam, sen sanki biraz kısır döngüye girmişsin gibiDediklerini hepsini yaptım modem resetledim %temp% temizledim pc res attım sıfırdan hesap kurup gene 1 el oynadım oyundan çıkıp bir süre geçtikden sonra gene girdim gene yedim
Post automatically merged:
abi sen denedın mı sende de ban atıyor mu yoksa bendemı döngüye girdi ? @nader11ndeu
Peki sen hangı ozellıklerı kullanıyorsun abi yazabılırmısın ben hepsını fulluyorumAtmıyor hocam, sen sanki biraz kısır döngüye girmişsin gibi![]()
Seçkin üye statusun de olan bir hile 1 haftada fix yemiş sen rankı düşürülse daha iyi olur diyosun boş bi cümle olmuş benceoyn oynayıcısı yok diye çok ilgilenilenmiyor da burda kaç üye var en azından onaylı üye seviyesine düşerse bende aktif kullanabilirim ya![]()
Sadece bunun için konuştum böyle bir şey. Sonuçta şuan super üyeler içiçn yapılmmış gayet düzgün ve hiç bir sıkıntı çıkarmamış bir hile şuan da bir kademe düşürüldüğü zaman hile arayüzünde değişen bir şey olmayacak yine aynı şekilde sıkıntı çıkarmayan sağlam bir hile olarak kalacak. kademe düşürüldüğünde neden fixlenecek anlamadımSeçkin üye statusun de olan bir hile 1 haftada fix yemiş sen rankı düşürülse daha iyi olur diyosun boş bi cümle olmuş bence
Kademe düşürüldüğün de doğal olarak daha kişi kullanıcak ve hile daha çabuk fixlenicekSadece bunun için konuştum böyle bir şey. Sonuçta şuan super üyeler içiçn yapılmmış gayet düzgün ve hiç bir sıkıntı çıkarmamış bir hile şuan da bir kademe düşürüldüğü zaman hile arayüzünde değişen bir şey olmayacak yine aynı şekilde sıkıntı çıkarmayan sağlam bir hile olarak kalacak. kademe düşürüldüğünde neden fixlenecek anlamadım
Haklısın dostumKademe düşürüldüğün de doğal olarak daha kişi kullanıcak ve hile daha çabuk fixlenicek