Çalışmıyor Wolftü Dword Lite Remake Hack v1.0 [2021 Eac Servers]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

L4G

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Abi sıfır hesapdan hilesiz bir şekilde 3 el oynadım gene tekrardan oyundan çıktım bir süre bekledim test etmek için oyuna gırdım banlanmadım Destek Sistemıne başvur S48 almadım
@nader11ndeu

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Abi sıfır hesapdan hilesiz bir şekilde 3 el oynadım gene tekrardan oyundan çıktım bir süre bekledim test etmek için oyuna gırdım banlanmadım Destek Sistemıne başvur S48 almadım
@nader11ndeu
Tamam vaktim olunca bakıcam. Konu kilit.

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
06.01.2021 - Güncelleme:
-> wolftü hilesinin kendi spooferini kullanmayın. Gelen seçeneğe "Hayır" diyin.
-> Sadece MHUi yani loaderdeki spooferi kullanın. Spooferin ismi: "Enter the matrix"
-> Sakın ana çarınızda denemeyin, yeni hesap açıp deniyin.

Hile ban testindedir, muhtemelen ban atıcaktır. Yukarıda saydıklarımı deneyip geri bildirimde bulunun. İyi eğlenceler.

L4G

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
06.01.2021 - Güncelleme:
-> Sadece MHUi yani loaderdeki spooferi kullanın. Spooferin ismi: "Enter the matrix"

Hile ban testindedir, muhtemelen ban atıcaktır. Yukarıda saydıklarımı deneyip geri bildirimde bulunun. İyi eğlenceler.
Deniyorum abi tekrardan gene ban atarsa yazarim
Post automatically merged:

06.01.2021 - Güncelleme:

Yazdillar nin hepsini uyguladim hilenin spooferini kullanmadim loaderde ki spooferi kullandim yeni hesap açip girdim 1 el oynadim çıktim ve bir süre sonra kontrol etmek için girdim "
Hata Oluştu Destek Sistemine Başvur" @nader11ndeu

Son düzenleme:
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Deniyorum abi tekrardan gene ban atarsa yazarim

Yazdillar nin hepsini uyguladim hilenin spooferini kullanmadim loaderde ki spooferi kullandim yeni hesap açip girdim 1 el oynadim çıktim ve bir süre sonra kontrol etmek için girdim "
Modem resetle, %temp% klasörünü temizle ve pc yeniden başlatıp tekrar dene.

L4G

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Modem resetle, %temp% klasörünü temizle ve pc yeniden başlatıp tekrar dene.
Dediklerini hepsini yaptım modem resetledim %temp% temizledim pc res attım sıfırdan hesap kurup gene 1 el oynadım oyundan çıkıp bir süre geçtikden sonra gene girdim gene yedim :D
abi sen denedın mı sende de ban atıyor mu yoksa bendemı döngüye girdi ? @nader11ndeu

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Dediklerini hepsini yaptım modem resetledim %temp% temizledim pc res attım sıfırdan hesap kurup gene 1 el oynadım oyundan çıkıp bir süre geçtikden sonra gene girdim gene yedim :D

abi sen denedın mı sende de ban atıyor mu yoksa bendemı döngüye girdi ? @nader11ndeu
Atmıyor hocam, sen sanki biraz kısır döngüye girmişsin gibi :D

L4G

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Atmıyor hocam, sen sanki biraz kısır döngüye girmişsin gibi :D
Peki sen hangı ozellıklerı kullanıyorsun abi yazabılırmısın ben hepsını fulluyorum :D belkı fulluyorum dıye yıyorum ?

ya yemin ederim daha yarım saat önce girdim 1 el attım çıktım gene denemek için girdim gene S48 Hata oluştu destek sistemine başvur verdi kafayi yicem xD

L4G

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Modemi resetledim %temp% temizledim pc ye restart attım loaderde ki spooferi kullandım tekrardan sıfır hesapda girdim hiçbir sadece ınventory no recoıl name esp açtım gene ban yedım ama bu sefer oyun ortasında yedım xD

@nader11ndeu

A$AP
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
abi buuuu cooook güzel be haribden elinize kolunuza saglık cok teşekürler sizi seviyorum <3
gercektende o kadar ölü bir kitlesi yok eskiciler oynuyor hayla aralarında klan ws tk s3 s6 gibi oyun kuraları ile oynamaya devam ediyolar

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
oyn oynayıcısı yok diye çok ilgilenilenmiyor da burda kaç üye var en azından onaylı üye seviyesine düşerse bende aktif kullanabilirim ya :D

L4G

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
oyn oynayıcısı yok diye çok ilgilenilenmiyor da burda kaç üye var en azından onaylı üye seviyesine düşerse bende aktif kullanabilirim ya :D
Seçkin üye statusun de olan bir hile 1 haftada fix yemiş sen rankı düşürülse daha iyi olur diyosun boş bi cümle olmuş bence

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Seçkin üye statusun de olan bir hile 1 haftada fix yemiş sen rankı düşürülse daha iyi olur diyosun boş bi cümle olmuş bence
Sadece bunun için konuştum böyle bir şey. Sonuçta şuan super üyeler içiçn yapılmmış gayet düzgün ve hiç bir sıkıntı çıkarmamış bir hile şuan da bir kademe düşürüldüğü zaman hile arayüzünde değişen bir şey olmayacak yine aynı şekilde sıkıntı çıkarmayan sağlam bir hile olarak kalacak. kademe düşürüldüğünde neden fixlenecek anlamadım

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
3 sene aradan sonra tekrar wolftü girdirecek bir hile teşekkürler :D

L4G

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Sadece bunun için konuştum böyle bir şey. Sonuçta şuan super üyeler içiçn yapılmmış gayet düzgün ve hiç bir sıkıntı çıkarmamış bir hile şuan da bir kademe düşürüldüğü zaman hile arayüzünde değişen bir şey olmayacak yine aynı şekilde sıkıntı çıkarmayan sağlam bir hile olarak kalacak. kademe düşürüldüğünde neden fixlenecek anlamadım
Kademe düşürüldüğün de doğal olarak daha kişi kullanıcak ve hile daha çabuk fixlenicek

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
I cant wait to try it as soon as possible i hope we use it in best possible way

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...