Çalışmıyor Wolftü Dword Lite Remake Hack v1.0 [2021 Eac Servers]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Yüklemeye başlayacağım kesin yine mükemmel bir işçilikle karşılaşıcam

Üye
9 HİZMET YILI
iyi hoş da kullanamıyoruz senelerdir bu profilim var forumda aktif değilim diye indiremiyorum:D

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Denedim error code 02 veriyor status fail diye. anlayamadım pek. indirdiğim uygulama "bhhbi" diye bir şeye dönüşmüş. onu açıyorum direkt olarak waiting for action yazısı çıkıyor:) ne yapmalıyım tam olarak açıklayabilir misin acaba
Waiting for action yazdığı zaman ui.memoryhackers.org adresine gidip wolftü yü bulup hileyi seçip "yükle" ye basıyorsunuz. Sonrası konuda yazıyor zaten.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Waiting for action yazdığı zaman ui.memoryhackers.org adresine gidip wolftü yü bulup hileyi seçip "yükle" ye basıyorsunuz. Sonrası konuda yazıyor zaten.
C1 hatası, unlocker fail hatası alıyorum. 20H2 Windows 10 sürümü kullanıyorum. Forumda araştırdığımda hep virüs vardır temizlemeniz gerekiyor diyor ancak bilgisayarımda virüs yok.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
C1 hatası, unlocker fail hatası alıyorum. 20H2 Windows 10 sürümü kullanıyorum. Forumda araştırdığımda hep virüs vardır temizlemeniz gerekiyor diyor ancak bilgisayarımda virüs yok.
İyi de, eğer konuyu okusaydınız Windows 10 1909 üstü sürümleri desteklemediğimizi görürdünüz.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
guzel gibi duruyor deneyelim bakalım
Post automatically merged:

hicbir antivirus yazılımı olmamasına ragmen surakli server errro veriyor habeirniz olsun

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...