Onaylı Üye
çalıştıramadım hileyi fix lazım gibi
Hile tüm üyelere açıldı, kullanabilirsiniz.iyi hoş da kullanamıyoruz senelerdir bu profilim var forumda aktif değilim diye indiremiyorum![]()
Denedim error code 02 veriyor status fail diye. anlayamadım pek. indirdiğim uygulama "bhhbi" diye bir şeye dönüşmüş. onu açıyorum direkt olarak waiting for action yazısı çıkıyorHile tüm üyelere açıldı, kullanabilirsiniz.
Waiting for action yazdığı zaman ui.memoryhackers.org adresine gidip wolftü yü bulup hileyi seçip "yükle" ye basıyorsunuz. Sonrası konuda yazıyor zaten.Denedim error code 02 veriyor status fail diye. anlayamadım pek. indirdiğim uygulama "bhhbi" diye bir şeye dönüşmüş. onu açıyorum direkt olarak waiting for action yazısı çıkıyorne yapmalıyım tam olarak açıklayabilir misin acaba
xstatus fail hatası alıyorum loadlayıncaWaiting for action yazdığı zaman ui.memoryhackers.org adresine gidip wolftü yü bulup hileyi seçip "yükle" ye basıyorsunuz. Sonrası konuda yazıyor zaten.
C1 hatası, unlocker fail hatası alıyorum. 20H2 Windows 10 sürümü kullanıyorum. Forumda araştırdığımda hep virüs vardır temizlemeniz gerekiyor diyor ancak bilgisayarımda virüs yok.Waiting for action yazdığı zaman ui.memoryhackers.org adresine gidip wolftü yü bulup hileyi seçip "yükle" ye basıyorsunuz. Sonrası konuda yazıyor zaten.
İyi de, eğer konuyu okusaydınız Windows 10 1909 üstü sürümleri desteklemediğimizi görürdünüz.C1 hatası, unlocker fail hatası alıyorum. 20H2 Windows 10 sürümü kullanıyorum. Forumda araştırdığımda hep virüs vardır temizlemeniz gerekiyor diyor ancak bilgisayarımda virüs yok.
bunların beyni indir tıkla aç şeklinde hiç zahmet edip yanıt vermeseniz daha doğru olur zaman kaybıİyi de, eğer konuyu okusaydınız Windows 10 1909 üstü sürümleri desteklemediğimizi görürdünüz.
daha üst bi sürüme güncellenme ihtimalı varmı peki yada böyle bi planınız çünkü güncellemeyi 1909 a geri alabileceğimi sanmıyorumİyi de, eğer konuyu okusaydınız Windows 10 1909 üstü sürümleri desteklemediğimizi görürdünüz.