- Yasaklandı
Uzman Üye
Reis Esp Box Pointeri Atabilirmisin
basılı tutmamız mı gerekiyor ?Kardeşim aimbot tuşunu Capslock yap adamın üstüne nişan alırken Capslock'a basılı tut. Ben de shift yapmıştım çalışmamıştı.
Teşekkürler sorunu çözdümBelli etmeden kullanmaya çalışıyorsan FUNNY SPAMMER & CATCH PLAYER & Quadragínta Death bu 3 özelliği açma. Zaten bu 3 özelliği açmadıysan o sarı yazıyı atmaz. Eğer atıyorsa odada bu özelliklerden birini açan başkası vardır demektir.
Gp farmer keşke olsa üşeniyorum rütbe kasmayaBu arada gp farmer ne zaman eklenir?
Aynen bende de aynı sorunmenü gelmeiyor abi yardım edin
v9 nezamanİlk yorum, rez alın .s
evet kardeşimbasılı tutmamız mı gerekiyor ?
Kaldırabilir misiniz bilmiyorum ama DwordTeam bununla uğraşmaz. Kullanmak sizin sorumluluğunuzda. Hem banı kaldırmak da sanmıyorum olabileceğini.hacı rütbeli carım ban yedi nasıl kaldırırız banı
Son versiyon MemoryLoader'i indirin onunla çalıştırın hileyi. Onay tamamlanınca oyun bekleniyor yazısı gelecek. wolftü'i açın oyun bekleniyor yazısı ve MemoryLoader kendiliğinden kapanacak zaten. Oyun içerisinde sol yukarıda menü gelmesi lazım gelmezse klavyeden insert tuşuna basın.bu hileyi oyun içi nasıl kullanıyoruz
Aşırı belli ederseniz ve bazı özellikleri açarsanız ( Reverse Kick ,Quadraginta Death [F6] ,Funny Spammer ) ban yeme ve oyundan atma olasılığı artıyor. Kendim de denedim. Haykırma da adınız geçerse hile diye OG'ler direkt ban atıyor. Bu şekilde çok ban yedim.ban yiyebiliyorsunuz arkadaşlar asıl hesaplarla oynamayın bence
dediğin haklı bende sadece o özellikleri açıyorum daha ban yemedimAşırı belli ederseniz ve bazı özellikleri açarsanız ( Reverse Kick ,Quadraginta Death [F6] ,Funny Spammer ) ban yeme ve oyundan atma olasılığı artıyor. Kendim de denedim. Haykırma da adınız geçerse hile diye OG'ler direkt ban atıyor. Bu şekilde çok ban yedim.
Size tavsiyem bir odaya girmeden hileleri aktif edin ve sadece şunları açın. Bunların dışında açmayın oyundan atabiliyor. Bende öyle oluyordu
-Aimbot (CapsLock)
-EspName
-EspBox
-Damage hack
---insan vs insan için x2 yeterli ( fazlası hileyi belli eder)
---kurt vs kurt için x3 yeterli ( fazlası belli eder azı ise güçsüz olursunuz)
-Character hack
-No fall damage
-No weapon sp
-wolf ability x3