Çalışmıyor Wolftü Dword Lite v6.1 [Real Inventory + Esp + Aimbot ] - [2019 Edition]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Hileye Güç Slotu Ekleseniz Olurmu Duvar Koşusu 2.Seviye Nakitli F T leri kullanmak için

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kanki şimdi regedite giriyorsun. Ordan Hkey Lochal Machine var ona giriyorsun. Orda System var kanka ona gir. Karşına Control Set Yada Control Set 01 var Control Set yazan yere girmeni istiyorum 1 yada 2 farketmez. Bunları yaptıktan sonra Services diye birşey gelecek önüne ona giriyorsun. Oraya girdikten sonra önüne birsürü dosya çıkacak ve sen x e basarak xhunter 1 adlı dosyayı bulman gerek.
O dosyayı bulduğunda o dosyayı silmen gerek ve en sonda ise f5 basman gerek. Sorunun muhtemelen olmuştur ve sana önerim sakın ama sakın bu site dışındaki sitelerden hile indirme.
İşe yaradıysa bana dönmen benim için yeterli olacaktır. <3

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
reklam onayını yaptıktan sonra onay başarılı bu sayfayı kapatmayın ve biraz bekleyin lütfen /n bu sayfa kapandığında herşey tamamlanmış oloacak yazıyor ama kapanmıyor o sayfa hep bekliyor öyle yardım pls

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Ağa Niye Bıraktınız Şimdi Herkes Diyorki Artık JOYGAME Dava Açıyor Hile Yapanlara Bu Yüzdense Söyleyin Bizde Yapmayalım Artık.
Bence Büyük İhtimalle O Yüzden Bıraktınız Yoksa Üstte "FUNNY SPAMWER ÖZELLİĞİ OYUNA ZARAR VERİYOR BU YÜZDEN KALDIRDIK" Demezdiniz Deseniz Bile "VERDİĞİMİZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ" Demezdiniz. ? Nolduda Böyle Yolunuzdan Döndünüz Hilesini Yapıp En Çok Kazanç Elde Ettiğiniz Hileyi Niye Bıraktınız @nader11ndeu @CauS @ioz :confused:

Sunucu Tasarımcısı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
efsne olmuş 6.0 la farkı ne ama reyiz

Üye
7 HİZMET YILI
Ağabey Ben Dword Lite 6.0 kullanamıyorum ve bu aralar Real Envanter Hack Çalışmamaya Başladı İletişime Geçerseniz Sevinirim Bu arada Sorunlar Dword Lite Açtığım zaman wolftü Durduruldu Envanter Hack kullandığım zamanlardada Xincode gözüküyor ve bi anda bir hata çıkmadan geri kapanıyor.Real Envanter Hack Bu gün oldu normalde öle bir şey olmuyordu ve Dword Lite eskidende açılmıyordu İletişime geçmeniz RİCA İLE BUYRULUR. :)

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu envanterde dövme alamıyor muyuz? Varsa biri açıklayabilir mi?

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Ağa Niye Bıraktınız Şimdi Herkes Diyorki Artık Joygame Dava Açıyor Hile Yapanlara Bu Yüzdense Söyleyin Bizde Yapmayalım Artık.
Bence Büyük İhtimalle O Yüzden Bıraktınız Yoksa Üstte "FUNNY SPAMWER ÖZELLİĞİ OYUNA ZARAR VERİYOR BU YÜZDEN KALDIRDIK" Demezdiniz Deseniz Bile "VERDİĞİMİZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ" Demezdiniz. ? Nolduda Böyle Yolunuzdan Döndünüz Hilesini Yapıp En Çok Kazanç Elde Ettiğiniz Hileyi Niye Bıraktınız @nader11ndeu @CauS @ioz :confused:
Süre gelen davalarımız var evet doğrudur. Fakat hileyi kaldırmadık , yapımını durdurduk. Daha güncellemeyeceğiz dedik. Bunun davayla falan alakası yok. Artık insanlar başka oyunlara yöneliyor, bunun farkına varmanız lazım. Topluluk neredeyse, biz oradayız. Evet wolftü ye daha hile yapmayacağız. Fakat şuan bulunan hilenin en az 1 sene boyunca fix yemeyeceğini söyleyebilirim. Fix yediği zaman aşırı istek olursa zaten duruma göre fix yaması yaparız. Fakat herhangi bir şekilde yeni özellik & yeni menü & dword vip vs gelmeyecek. Şuan olan lite sürümde vipteki her şey var zaten. İsmi sadece lite. Hayırlı günler.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
baska hıc bı hıle kullanmıyorum gene ban yıorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...