Üye
Hileye Güç Slotu Ekleseniz Olurmu Duvar Koşusu 2.Seviye Nakitli F T leri kullanmak için
aga bende bütün hilelerde log veriyor çözümüde bulamıyorum her seyi denedimlog dosyasında error diyo nesne bulunamadı dıyo cozumu ne acıll
hepsini denedim ama olmuyor regedite giriyorum hyke local machine var ordan control set 1 giriyorum xhunter 1 siliyorum hile açıp oyuna giriyorum log veriyor başka bir çaresi varmı
Süre gelen davalarımız var evet doğrudur. Fakat hileyi kaldırmadık , yapımını durdurduk. Daha güncellemeyeceğiz dedik. Bunun davayla falan alakası yok. Artık insanlar başka oyunlara yöneliyor, bunun farkına varmanız lazım. Topluluk neredeyse, biz oradayız. Evet wolftü ye daha hile yapmayacağız. Fakat şuan bulunan hilenin en az 1 sene boyunca fix yemeyeceğini söyleyebilirim. Fix yediği zaman aşırı istek olursa zaten duruma göre fix yaması yaparız. Fakat herhangi bir şekilde yeni özellik & yeni menü & dword vip vs gelmeyecek. Şuan olan lite sürümde vipteki her şey var zaten. İsmi sadece lite. Hayırlı günler.Ağa Niye Bıraktınız Şimdi Herkes Diyorki Artık Joygame Dava Açıyor Hile Yapanlara Bu Yüzdense Söyleyin Bizde Yapmayalım Artık.
Bence Büyük İhtimalle O Yüzden Bıraktınız Yoksa Üstte "FUNNY SPAMWER ÖZELLİĞİ OYUNA ZARAR VERİYOR BU YÜZDEN KALDIRDIK" Demezdiniz Deseniz Bile "VERDİĞİMİZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ" Demezdiniz. ? Nolduda Böyle Yolunuzdan Döndünüz Hilesini Yapıp En Çok Kazanç Elde Ettiğiniz Hileyi Niye Bıraktınız @nader11ndeu @CauS @ioz![]()
hile fixlendimi beyler