Üye
Yetkili Abilerim Hileyi Fixlemişler 1. slota 2 tane bomba koyulamıyor ilgilenirseniz teşekkürler 
zaten öle fix değilYetkili Abilerim Hileyi Fixlemişler 1. slota 2 tane bomba koyulamıyor ilgilenirseniz teşekkürler![]()
Konuda yazıyor konuyu okusan belki sebebini öğrenirsin ?Envanterden Çıkamıyorum Sebebini Örğrenebilirmiyim ?
download.memoryhackers.orgLINKI BLAMIYOMM
Inventory ye yada shopa girdiğinde kasması normal. Oyunun problemi o, hile kaynaklı değil. Hilesiz girdiğinde de kasar. Ama oyun içinde performans sıkıntısı çekmezsin hile cpu kullanmıyo gibi bir şey şuan.wolftü kasmaya başladı![]()
yok valla olmadı bn baya ugraşdm dell windovs 8.1 dir bn bilgisayardan anlıyorum da programcı digilm anlamam ögrenemdm daha sizin dedkelrinizi bn daha önceden yaptım dedim size siz daha mantıklı bişiler dersiniz sandıbug oluşmuş olabilir googleden de cık hiledende hileyi aç onaylama içn cmd açık dursun googleye i memoriyshacker sitesine gir hesaba giriş yap onay sistemi onaylama bekleniyor dedinde reklama tıkla bekle 1 dk
olmasa tekrar yap aynısını
reis düzeltme yolumuz varmızaten öle fix değil![]()
kardeşim win7 hile ile uyumlu win10 filan bazılarında hata veriyor sende win 8 tam bilmiyorum o sistemi yapabilecegim birşey yokyok valla olmadı bn baya ugraşdm dell windovs 8.1 dir bn bilgisayardan anlıyorum da programcı digilm anlamam ögrenemdm daha sizin dedkelrinizi bn daha önceden yaptım dedim size siz daha mantıklı bişiler dersiniz sandı
Boyle bir olasılık var ise bilgilendirilirsiniz.wolftü dword vip hack 8 silah yükseltmesi açıkcası ne zaman gelıcek nader11
Konuyu oku çözümü görürsün..Envantere Girdikten Sonra Çıkmıyor Çözümü Varmı Acaba ?