Çalışmıyor Wolftü Dword Real Inventory Hack v4.0 - [All Servers 2018]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
peki bende şöyle bişer çıkıyor
5DYqJD
ek bilgi bastıgımda
EP32ov

Üye
10 HİZMET YILI
Kurucuların Paylaştiği Hiç Bir Hilede Virüs,Trojen veya Rat Olmaz Hilenin Korumasındaki, Hile Özeliklerindeki veya Hilenin İçindeki Bazi Kodlardan Dolayı Virüs Olarak Algılanıyor Kesinlikle Kurucuların Hilelerinde virüs olmaz
peki bende şöyle bişey çıkıyor çalıştır dersem bişey olmaz deilmi
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
peki bende şöyle bişey çıkıyor çalıştır dersem bişey olmaz deilmi
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Kardeşim korkma çalıştıra bas hilenin zevkini çıkar burada kaç bin tane üye var onların bilgisayarlarına bişey olmadı seninkine mi bişey olacak korkanın çocuğu olmaz derler :D istemiyosan indirme bu kadar basit

Üye
10 HİZMET YILI
saolun tşk antivuris proglamımla vüris taraması yaptım kötü çıkdı yanında düzel diye bişey çıkdı düzeltiim artık virüs olarak algılamıyor ellerinize saglık adamsınız <3

Üye
8 HİZMET YILI
hileyi indirdim ve bu hatayi ver di
sunucuya beğlantı kurulamadaı lutfen daha sonra deneyin diyor

Üye
8 HİZMET YILI
Öncelikle Merhaba Benim Bir Sorunum Var Loaderi İndiriyorum Fakat "Sunucuyla Bağlantı Kurulamadı Lütfen Daha Sonra Tekrar Deneyin." Diyor Şu Anda Bir Sıkıntımı Var Veya Bendemi Sorun Var Bu Gün Dns Ayarlarımı Değiştirmiştim Ondan Kaynaklı Olabilirmi?

Üye
8 HİZMET YILI
bu hileyi nasil oluyor unuttumda eskiden daha iyidi infoda Fuck Me Hard :D yaziyor oraya nasil calistigini yazarmisiniz ?

Üye
8 HİZMET YILI
Crash hatası alan arkadaşlar loaderden kaynaklı bir problem var şuan, düzeltilecek yakında. Bekleyin biraz.
info yerine Fuck Me Hard xD yaziyor onu nasil calistigini yazarmisiniz ben bilmiyorumda nasil calistigini hilenin REBORN ve Real İnventory nasil calistigini aciklarmisiniz

Üye
8 HİZMET YILI
slot 1 yada 2 ye basınca siyah ekran gelmiyor ve hile programı masa üstünden sliniyor bu HATAYA YARDIMCI OLURMUSUNUNZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...