Çalışmıyor Wolftü Dword Real Inventory Hack v4.0 - [All Servers 2018]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Kardeş 3.gunde kullanıyorum sıkıntısız emegıne sağlık. can 0 mevsuzuda yok bende. acıklamalara uygun yapılırsa hıc bı sorun yok
0 can mevzusu zaten olmaz. Ama karakterin canı gerçek değildir eğer karakter giymeye çalışıyorlarsa :D

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
@CauS lütfen oyunu silip tekrar yükleyin hatası veriyor oyunu silip tekrar yüklüyorum hilesiz giriyorum normal giriyor ama hileyle girince yine aynı hatayı veriyor

@CauS lütfen oyunu silip tekrar yükleyin hatası veriyor oyunu silip tekrar yüklüyorum hilesiz giriyorum normal giriyor ama hileyle girince yine aynı hatayı veriyor
yardım edicek yok mu ya

Son düzenleme:
Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Hile güncel ve ban sorunu artık yok bence kaçırmadan kullanın derim :)

Üye
10 HİZMET YILI
Hile banlanmış sanırım girdiğimde oyuna hata verip '' Oyunu silip tekrar yükle '' diyor ve atıyor :)

Üye
8 HİZMET YILI
Kardeşim tek sorun oyuna hile ile girdikten sonra dövmeler gozukmuyor takılı degıl cozersenız seviniriim

Üye
8 HİZMET YILI
şuan hilede bir sıkıntı var sanırım önceden misss gibi girip oynuyordum envanter hilesiyle sonra masaüstünden silindi.Rules of Survival'ın hilesinde de o oluyor hileyi masaüstüne çıkartıyorum klasöre çıkart diyorum klasöre girip çalıştırıyorum sorunsuz oynuyorum sonra pc yi açtığımda yok oluyor sanırsam win 10 güvenlik duvarı devreye giriyor otomatik olarak ondan olabilir ama gene de bakın derim.Neyse şimdi sorunsuz oyuna giriyorum wolftü de.Herhangi bir kampa girdikten sonra DİKKAT! başlıklı bir uyarı geliyor ve lütfen silip tekrar yükleyin diyor.Oyun içinde sonra da atıyor oyundan.İlk yüklediğim zaman böyle değildi saatlerce oynadım bir sıkıntı yoktu.Lütfen yardımcı olun...

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
temp klasorunu olustur eğer o sorunu cozmez ise oyunu silip d diskine kur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...