Çalışmıyor Wolftü Dword Real Inventory Hack v4.0 - [All Servers 2018]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
@WoLLeG Peki ıd sifre yazıyorum gir diyince program kapanıyor oyunda tepki yok xigncode dahil hiçbirsey acılmıyor. Nedeni nedir acaba yardım eder misin ?

@WoLLeG Peki ıd sifre yazıyorum gir diyince program kapanıyor oyunda tepki yok xigncode dahil hiçbirsey acılmıyor. Nedeni nedir acaba yardım eder misin ?
Hatta şimdi tekarar denedim bu sefer LM3 diye hata verdi.

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Abi Şu Envanter Hilesini Güncelleseniz Diyorum Vemper Ekleseniz Çok Hoş Olcak DWord Rebornd Deki Envanteride Yenilerseniz Sevinirim Biraz Eskide Kalmış

Üye
7 HİZMET YILI
Ya biri cevap verebilir mi? Ya LM3 diye hata veriyor yada tepki vermiyor oyun nedeni nedir

Üye
7 HİZMET YILI
Yaptım girdim de 1 saat geçmeden ban yedim. Denemek için farklı hesapla girmiştim Allah tan. Memory hackers uygulaması diye 1 aylık ban atıyor dikkat edin arkadaslar !!

Üye
7 HİZMET YILI
kardesim hile guncel degil calistiriyorum sistem 1 .2 geliyor once gelmiyordu cozumu yok mu ?

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Real Inventory de ne yaptınız ya.Mükemmel bir şey.

Üye
7 HİZMET YILI
sunucu bağlanti kurulamadi lütfen daha sonra tekrar deneyin diyor nader11 açılmıyo yönetici olarakda çalıştırıdım

sunucu bağlanti kurulamadi lütfen daha sonra tekrar deneyin diyor nader11 açılmıyo yönetici olarakda çalıştırıdım
bendede aynısı diyo nader11 yardım

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Şu Oyuna Sırf Hileyle Milleti Kudurtmak İçin Giriyorum Ve Zevk Alıyorum WLJEFHQWEKJFLQW

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...