Onaylı Üye
old but gold
bak şaun wolftü en iyi güvenlik korumları ile korunuyor yani karınca gibi düşün şuan kırıntı kırıntı alıyorlar bilgileri ve bi araya getirip hileyi ortaya cıkarıyorlar yani herşey yavaş yavaş olur bir anda olmazKick herşeydir bir hilede bu varsa müthiş bişey ikincisi cheathuntersın kodladığı clos room oda kapatma vardı hile ile direkt lobiye atardı bu özellikte sağlam.
kanka belki olabilir ama ilk başta olmaz diye tahmin ediyorum çünkü malum herşeyi sıfırdan başlıyorlarreis karakterlere set takabilelecek bnirşey getirirmisin
Eskiden wolftü EAC ile korunmuyordu. EAC gelince işler değişti. EAC, eskisinden daha iyi bir hile koruması olduğu için hile yapmak biraz uğraş gerektiriyor anlayacağın. Bu tür özellikler eklemek için hile korumasını aşmak gerekiyor. Yani coderlar çok fazla uğraşıyor bilgin olsun.Dostum bunlar eski hilecilerden zamanla diye birşey yok.
süper üyelik kötüherşey yavaş yavaş olucak
o kadar emek bence degerli bir seviyeyi hak ediyor seve yada anladım kasıcaksınsüper üyelik kötü
yaani tabiide emeko kadar emek bence degerli bir seviyeyi hak ediyor seve yada anladım kasıcaksın
rahat yaparız yaHe onlar sahan iyisini çıkartmaları uzun sürecek gibi o ara da kasılır ya süper üye