Süper Üye
wolf var mı hala daha yaBu hileyi çok önceden kullanırdım harika tasarlanmış düşünülmüş bir hile, ne çok abartı nede sıkıcı. Görüyorum ki uzun bir zaman sonra bu hile tekrar güncelleniyor bu yüzden wolftü ye geri dönmek için sabırsızlanıyorum. Acaba bu hile nezaman güncellenir ve üye sınırlaması ne olur ? benim gibi sabırsızlanan kişiler varmıdır. tüm yorumlarınızı okuyacağım Teşekkürler
ne güzel özetledin o yılları maziye gittim duygulandım şimdi o günler gerimi dönüyor dersinWolftü de çılgınca envanter hack yaptığımızı biliyorum uçmalar kaçmalar sınırsız mermi sınırsız bomba belli etmeden oynayınca anlayan çıkmıyordu
Eskiler gözümde canlanıyor
Bir günde teğmen kasmışımdır ozaman
Eskilerin gözü yaşlı dostum ❤❤
Sınırlama kalmaz tahminen eskisinden daha bi uğraş olucak
Katılıyorum sana ama bi 500 göreydikhayır, anticheat yazılımı baya gelişmiş olduğu için süper üyeden bile üste çıkarabilirler 700 msj falan. normal pubg gibi değil bu oyun.
Gelecek gibi dostum ❤❤ne güzel özetledin o yılları maziye gittim duygulandım şimdi o günler gerimi dönüyor dersin
Dostum bukadar yüksek bir üye limiti isteniceğini sanmıyorum wolftü artık eskisi gibi popiler bir oyun değil bunun yüzünden oyuncu sayısı oldukça az. bu tür bir oyunda yüksek rütbe istemek nekadar doğru olur bilemiyorum. Lol gibi alt yapısı sağlam, oynanma olarak listelerde başı çeken bir oyunda paylaşılan kaliteli hile onaylı üye rütbesini istiyorsa wolftü a da bir şekil yapacaklardır şahsi görüşüm.hayır, anticheat yazılımı baya gelişmiş olduğu için süper üyeden bile üste çıkarabilirler 700 msj falan. normal pubg gibi değil bu oyun.
Görüşün güzel ama eski korumasına göreDostum bukadar yüksek bir üye limiti isteniceğini sanmıyorum wolftü artık eskisi gibi popiler bir oyun değil bunun yüzünden oyuncu sayısı oldukça az. bu tür bir oyunda yüksek rütbe istemek nekadar doğru olur bilemiyorum. Lol gibi alt yapısı sağlam, oynanma olarak listelerde başı çeken bir oyunda paylaşılan kaliteli hile onaylı üye rütbesini istiyorsa wolftü a da bir şekil yapacaklardır şahsi görüşüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?