MH wolftü hilesi kullanabilmek için super member zorunluluğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Selamlar arkadaşlar, mh'nin wolftü hilesi üzerine çalıştığını biliyoruz amaa hileyi kullanabilmek için super üye olmamız gerekiyor. Bence hileyi kullanbilmek için super üye olmamamız gerekiyor onun yerine ONAYLI üye olmamız gerekiyor. Çünkü super üye olmak hele foruma yeni katılan kişiler için çok zor. Hileyi kullanabilmek için 600 yorum atmak hayli zor sürekli konulara yorum atsak bu seferde spam oluyor. Yani ne kadar mantıklı? sonuçta herkesin her gün 1 saatini ayırsa foruma, 10-15 yorum atabilir sonra akşam tekrar gelse diyelim yine 10-15 yorum toplam 30 yorum yani. Peki hile erken çıkarsa bende dahil çoğu kişi super üye olmadığı için hileyi kullanamayacak. Çünkü 600 yorum için sürekli forumda vakit geçirmen lazım malesef çoğu kişinin yine bende dahil zamanı yok. Hile kesinlikle iyi çıkacak hiç şüpem yokta o hileyi kullanamamak koyar be. Dediğim gibi hileyi kullanmak için onaylı üye olmamız yeterli olursa tadından yenmez.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Ağızına sağlık aynen ya ben 50 yorum yapcam diye 2 saat harcadım kesinlikle onaylı üye olmalı bu konuya değindiğin için teşekkür ederim

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Selamlar arkadaşlar, mh'nin wolftü hilesi üzerine çalıştığını biliyoruz amaa hileyi kullanabilmek için super üye olmamız gerekiyor. Bence hileyi kullanbilmek için super üye olmamamız gerekiyor onun yerine ONAYLI üye olmamız gerekiyor. Çünkü super üye olmak hele foruma yeni katılan kişiler için çok zor. Hileyi kullanabilmek için 600 yorum atmak hayli zor sürekli konulara yorum atsak bu seferde spam oluyor. Yani ne kadar mantıklı? sonuçta herkesin her gün 1 saatini ayırsa foruma, 10-15 yorum atabilir sonra akşam tekrar gelse diyelim yine 10-15 yorum toplam 30 yorum yani. Peki hile erken çıkarsa bende dahil çoğu kişi super üye olmadığı için hileyi kullanamayacak. Çünkü 600 yorum için sürekli forumda vakit geçirmen lazım malesef çoğu kişinin yine bende dahil zamanı yok. Hile kesinlikle iyi çıkacak hiç şüpem yokta o hileyi kullanamamak koyar be. Dediğim gibi hileyi kullanmak için onaylı üye olmamız yeterli olursa tadından yenmez.
özellikle olayı şu şekilde özetlemeliyim herkesin elinin altında olmasın diye böyle bir post sayısı koymuslar ne kadar az kişi kullanırsa o kadar daha uzun ömürlü olacaktır düşüncesindeyim tabiki bende isterim sizde kullanın ama olayın özeti bu diye kendi fikrimi paylasmak istedim

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Bir nevi de siteye sadece hileleri kullanmak için gelenler kullanmasın diye yapılmış birşey sabretmemiz gerek

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
özellikle olayı şu şekilde özetlemeliyim herkesin elinin altında olmasın diye böyle bir post sayısı koymuslar ne kadar az kişi kullanırsa o kadar daha uzun ömürlü olacaktır düşüncesindeyim tabiki bende isterim sizde kullanın ama olayın özeti bu diye kendi fikrimi paylasmak istedim
Evet söylediğin şey doğru herkesin elinin altında olmasın tamamda, 600 yorum gerçekten fazla 200 yorum falan olsa iyi olacak hem foruma yeni katılan kişiler epey fazla ve artmayada devam ediyor. Eskiden paylaştıkları hilelerde süper üye olma muhabbeti yoktu ve çok uzun ömürlü hilelerdi gayet iyi kullanıyorduk. Oyundan atma veya banlanma durumları yoktu.
Post automatically merged:

Bir nevi de siteye sadece hileleri kullanmak için gelenler kullanmasın diye yapılmış birşey sabretmemiz gerek
Hocam ben ona bişey demiyorum onu anlıyorum eyvallahta, Demek istediğim yorum atma sayısı çok yüksek 600 yorum hayli yüksek 200 yorum olsa yeni katılan kişilerde 1 hafta falan forumda takılsa hileyi kullanabilirlerdi benim gibi. Her gün uzun zamanlar geçirmek gerekiyor 600 yorum yapmak için. Boş yorum yapsak tabiiki kısa sürer ama ben boş yorum atmayı sevmem,

Mr Ainsley Harriott
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Ben 600 mesajı spam atmadan 2 günde bitirdim
Sitede 3 senedir gözüktüğüme bakmayın ben son 2 haftadır aktifim sitede
Yapmanız gerekenler mesela yapılan bir konunun içeriğine bakım Konu sahibi size birşey öğretmiş veya sizinle bir paylaşım yapmışsa mesaj yazın eğer yardım istiyorsa bildiğiniz birşey varsa yardım edin konu hakkında birşey bilmiyorsanız boş yorum atmayın teşekkür etmek ve bunu hep farklılıklaştırmak
Çok teşekkürler elinize sağlık
Hocam çok işime yaradı çok sağol vb.
konu sahibi size bilgi veriyorsa
Bilgilendirme için Teşekkürler dostum
Ama bunu her konuda farklılıklaştırmanız gerekiyor
Bu konuları nereden bulabilirim diyorsanız Moderatörlerin yolundan ilerleyin onlar hep konu atacaktır.
Sizde onlara minnettar olacaksınız ^^

Son düzenleme:
Web Yazılımı Ve Ağ Güvenliği
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
oldu kardesım sımdı öyle bir şey olursa hıle dırek fix hem forumda adamlar forum için değil hile için gelir super uye olmasının nedenide bu.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
oldu kardesım sımdı öyle bir şey olursa hıle dırek fix hem forumda adamlar forum için değil hile için gelir super uye olmasının nedenide bu.
Kardeşim 200 yorum olursa diye fikir verdim boş yorum yapmayın ya kanser ediyorsunuz insanı. Az yazdığım yorumu okusaydın devamında. Foruma direkt gelen adam 200 yorum atması gereksin diyorum 200 yorum az değil 600 yorumdan daha az hem 600 yorum çok abartı..

Ben 600 mesajı spam atmadan 2 günde bitirdim
Sitede 3 senedir gözüktüğüme bakmayın ben son 2 haftadır aktifim sitede
Yapmanız gerekenler mesela yapılan bir konunun içeriğine bakım Konu sahibi size birşey öğretmiş veya sizinle bir paylaşım yapmışsa mesaj yazın eğer yardım istiyorsa bildiğiniz birşey varsa yardım edin konu hakkında birşey bilmiyorsanız boş yorum atmayın teşekkür etmek ve bunu hep farklılıklaştırmak
Çok teşekkürler elinize sağlık
Hocam çok işime yaradı çok sağol vb.
konu sahibi size bilgi veriyorsa
Bilgilendirme için Teşekkürler dostum
Ama bunu her konuda farklılıklaştırmanız gerekiyor
Bu konuları nereden bulabilirim diyorsanız Moderatörlerin yolundan ilerleyin onlar hep konu atacaktır.
Sizde onlara minnettar olacaksınız ^^
Asla bilmediğim konularda boş yorum atma taraftarı değilim. Genel tarafında 5-6 kişiye mantıklı cevaplar veya öğrenmek istediği konuda mantıklı bir yardım ediyorum başka konu kalmıyor günde 10 yorum atmış oluyoruz 1 saat sonra tekrar gelmek gerekiyor. Ama zamanım kalmıyor tabii uzun süreler vakit geçiremiyorum burda.

Mr Ainsley Harriott
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Kardeşim 200 yorum olursa diye fikir verdim boş yorum yapmayın ya kanser ediyorsunuz insanı. Az yazdığım yorumu okusaydın devamında. Foruma direkt gelen adam 200 yorum atması gereksin diyorum 200 yorum az değil 600 yorumdan daha az hem 600 yorum çok abartı..

Asla bilmediğim konularda boş yorum atma taraftarı değilim. Genel tarafında 5-6 kişiye mantıklı cevaplar veya öğrenmek istediği konuda mantıklı bir yardım ediyorum başka konu kalmıyor günde 10 yorum atmış oluyoruz 1 saat sonra tekrar gelmek gerekiyor. Ama zamanım kalmıyor tabii uzun süreler vakit geçiremiyorum burda.
60 dakikada 60 yorum kanka bu kadar basit

Mr Ainsley Harriott
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Hocam ben kalkıpta 60 konuyu nereden bulayım bilmediğim konularda var yorum yazamıyorum diyorum anlamıyor musun? O kadar basit değil.
Araştırmıyorsun o zaman veya henüz ne yapman gerektiğini anlayamamışsın
Günlük limit koy kendine bu gün 100 yorum atayım diye bu daha kolay olur

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bi yandan bizde haklıyız bi yandan sıtede haklı oönüne gelen ulaşmamalı emek harcayıp sitede öyle ulaşmalı dogru dıyorsun

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kral bari seçkin üye felan kullansın felan deseydin keşke onaylı üye 1 günde olunuyor 3 günde fix yememesi için adamlar böyle birşey yapmış çok doğru bir karar olmuş

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Araştırmıyorsun o zaman veya henüz ne yapman gerektiğini anlayamamışsın
Ya kardeşim benim ben daha çok genel kısmında yardım ediyorum hile konusunda yardım isteyenler var hatanın ne olduğunu görmedim işitmedim bu yüzden yardım edemiyorum. Ama program hataları olsun donanım olsun / birazcık yazılım olsun anladığım şeylerde yardım ediyorum. Zaten MH'de güzel bir forum arayüzünü kullanıyor technopat gibi o yüzden konu bulmakta sıkıntı yaşamıyorum ama, her konuya sizler gibi yorum yazsam bende günde 100 yorum yaparım elbet.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
doğru hem herkes kullanmasın dıye hemde çabuk farkedilip fixlenmesin diye

Mr Ainsley Harriott
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Ya kardeşim benim ben daha çok genel kısmında yardım ediyorum hile konusunda yardım isteyenler var hatanın ne olduğunu görmedim işitmedim bu yüzden yardım edemiyorum. Ama program hataları olsun donanım olsun / birazcık yazılım olsun anladığım şeylerde yardım ediyorum. Zaten MH'de güzel bir forum arayüzünü kullanıyor technopat gibi o yüzden konu bulmakta sıkıntı yaşamıyorum ama, her konuya sizler gibi yorum yazsam bende günde 100 yorum yaparım elbet.
Sen benim yazdıklarımı okumamışsın o zaman sana iyi şanslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...