- Konuyu başlatan
Uzman Üye
50-200 yorum arası bişey yapsınlar bari. Sitede takılırken o kadar reklam görüyoruz zaten 600 yorum bana göre çok fazla.haklısın bence
50-200 yorum arası bişey yapsınlar bari. Sitede takılırken o kadar reklam görüyoruz zaten 600 yorum bana göre çok fazla.haklısın bence
ayn 50 yorum zor yaptım ben50-200 yorum arası bişey yapsınlar bari. Sitede takılırken o kadar reklam görüyoruz zaten 600 yorum bana göre çok fazla.
Abi işte aradığım yorum2019 da üye olup mantık zarfında bulunarak 1.200 yorum yapan üyeler biliyorum ama sen 2016'dan beri üye olup yorum yapmayıp böyle bir konu açma fikrine kapılmışsın. Olabilir tabi meşgulsündür ya da zamanın kısıtlıdır. Bu süre boyunca yapabildiğin yorum bu kadardır ama yapılan hilenin minimum kullanılabilecek üyelerin Süper üye olabileceğini bile düşünmüyorum. Etkileşim açısında hileyi görme şansım oldu. O kalitede bir hileyi yapan kurucularımız bu fırsatı sizlere sundukları için ne kadar teşekkür etseniz azdır. Şunu değinmek isterim. Yapılan iş o kadar iyi ki bunun bir bütçesi olsa laf etmeden kullanacak insanlar olabilir. Bu yüzden onaylı üye, seçkin üye falan tartışmasına girmeye hiç gerek yok. Foruma 4 saat önce kayıt olmuş bir üyenin hileye çabuk erişmesini görmek bana göre hiç iç açıcı değil. Çünkü hilede büyük emek var. Bu nedenle istenilen üye grubuna sahip olmanız sizler için en iyisi. Bu tarz konulara gerek yok. Kaliteli bir hile veriliyor ve bunu sitede emek veren kişilere sunulması en cazip fikirdir.
Selamlar arkadaşlar, mh'nin wolftü hilesi üzerine çalıştığını biliyoruz amaa hileyi kullanabilmek için super üye olmamız gerekiyor. Bence hileyi kullanbilmek için super üye olmamamız gerekiyor onun yerine ONAYLI üye olmamız gerekiyor. Çünkü super üye olmak hele foruma yeni katılan kişiler için çok zor. Hileyi kullanabilmek için 600 yorum atmak hayli zor sürekli konulara yorum atsak bu seferde spam oluyor. Yani ne kadar mantıklı? sonuçta herkesin her gün 1 saatini ayırsa foruma, 10-15 yorum atabilir sonra akşam tekrar gelse diyelim yine 10-15 yorum toplam 30 yorum yani. Peki hile erken çıkarsa bende dahil çoğu kişi super üye olmadığı için hileyi kullanamayacak. Çünkü 600 yorum için sürekli forumda vakit geçirmen lazım malesef çoğu kişinin yine bende dahil zamanı yok. Hile kesinlikle iyi çıkacak hiç şüpem yokta o hileyi kullanamamak koyar be. Dediğim gibi hileyi kullanmak için onaylı üye olmamız yeterli olursa tadından yenmez.
Onaylı üyeyim diye hile onaylı olsun demiyorum ki zaten. En azından 200 yorum olursa her önüne gelen yine kullanamaz hileyi, bu zor değil.hiç kusura bakma. sen onaylısın diye hile onaylı olacak değil. süper üye olmasının sebebi neyi güdüğü belli olmayan adamların gelip kullanmasını engellemek. onaylı olmayacak. çok istiyorsan git adam gibi kas yorumunu kullan sonra. allah allah. her şeye bu kadar kolay gözüyle bakmayın artık.
Onaylı üyeyim diye hile onaylı olsun demiyorum ki zaten. En azından 200 yorum olursa her önüne gelen yine kullanamaz hileyi, bu zor değil.
2019 da üye olup mantık zarfında bulunarak 1.200 yorum yapan üyeler biliyorum ama sen 2016'dan beri üye olup yorum yapmayıp böyle bir konu açma fikrine kapılmışsın. Olabilir tabi meşgulsündür ya da zamanın kısıtlıdır. Bu süre boyunca yapabildiğin yorum bu kadardır ama yapılan hilenin minimum kullanılabilecek üyelerin Süper üye olabileceğini bile düşünmüyorum. Etkileşim açısında hileyi görme şansım oldu. O kalitede bir hileyi yapan kurucularımız bu fırsatı sizlere sundukları için ne kadar teşekkür etseniz azdır. Şunu değinmek isterim. Yapılan iş o kadar iyi ki bunun bir bütçesi olsa laf etmeden kullanacak insanlar olabilir. Bu yüzden onaylı üye, seçkin üye falan tartışmasına girmeye hiç gerek yok. Foruma 4 saat önce kayıt olmuş bir üyenin hileye çabuk erişmesini görmek bana göre hiç iç açıcı değil. Çünkü hilede büyük emek var. Bu nedenle istenilen üye grubuna sahip olmanız sizler için en iyisi. Bu tarz konulara gerek yok. Kaliteli bir hile veriliyor ve bunu sitede emek veren kişilere sunulması en cazip fikirdir.