Arrow' Alıntı:Cyclopad' Alıntı:Ama YİĞİT DEMIR OZEL VERSIYONUN VALUESI NE KI?
yanlış hatırlamıyorsam vardı yiğit olmazsada artık kendinizde internenten arastırıp kodları yapabileceksiniz
Cyclopad' Alıntı:Arrow' Alıntı:Cyclopad' Alıntı:Ama YİĞİT DEMIR OZEL VERSIYONUN VALUESI NE KI?
yanlış hatırlamıyorsam vardı yiğit olmazsada artık kendinizde internenten arastırıp kodları yapabileceksiniz
Normal Yiğit demırın values 20016 ama ozel versıyonun ne (valuesı)?
servetcand61' Alıntı:Allah rızası için şu hileye dövme getirin ya![]()
SoonsuzKral' Alıntı:Arkadaşlar Artık Real Envater Yokmu Artık ?
:huh: :huh: SAYGILAR #SoonsuzKral#
![]()
Arrow' Alıntı:servetcand61' Alıntı:Allah rızası için şu hileye dövme getirin ya![]()
eklenmesini istediğiniz silah dövme gibi esyalıarın valularını ve kodlarını paylasın eklensin
TheDark55' Alıntı:Arrow' Alıntı:servetcand61' Alıntı:Allah rızası için şu hileye dövme getirin ya![]()
eklenmesini istediğiniz silah dövme gibi esyalıarın valularını ve kodlarını paylasın eklensin
bunlar eklenebilinebiliyomu yani ?
Arrow' Alıntı:TheDark55' Alıntı:Arrow' Alıntı:servetcand61' Alıntı:Allah rızası için şu hileye dövme getirin ya![]()
bunlar eklenebilinebiliyomu yani ?
evet kardesim yeni tema sayesinde siz kendinizde istediğiniz esyaların silah vb gibi esyaları ekleyebileceksiniz
Eywallah ABi Benim Bi Sorunum War Ben Avatar Degiştiemiyom Bende Dosya Seç Yok Bi Yardım EtsenArrow' Alıntı:SoonsuzKral' Alıntı:Arkadaşlar Artık Real Envater Yokmu Artık ?
![]()
var kardesim var değişen tek sey tema olucak
sadece yöneticiler değiştirebilirSoonsuzKral' Alıntı:Eywallah ABi Benim Bi Sorunum War Ben Avatar Degiştiemiyom Bende Dosya Seç Yok Bi Yardım EtsenArrow' Alıntı:SoonsuzKral' Alıntı:Arkadaşlar Artık Real Envater Yokmu Artık ?
![]()
var kardesim var değişen tek sey tema olucak