wolftü dword vip hack 6.9.7 hata çözümleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar 6.9.7 dword da çoğu kişide hata veriyo çözümleri bunlar

:yazı:
Atma sorunu

1- Arkadaşlar İlk önce dword setup u yeniden doğru şekilde kuralım
2- Mhloader özelliklerine gelip yüksek dpı ölçeklendirmeyi devre dışı bırak diyin
3- Yönetici olarak çalıştırın ve wolfteamı normal bir şekilde açın 
4- Sorun çözülmüştür eğer olmadıysa yorum at

Yazılar yeşil olmuyor

1- Google ayarlara gelin 
2- gelişmiş ayarlar diyin
3- En altta Ayarları sıfırla yazıyo Ona tıklayın ve Googleyi yeniden açın
4- Zenmate gibi Vps programlar varsa yazılar yeşil olmaz
5- Mhloader in özelliklerine gelin ve yüksek dpı ölçeklendirmeyi devre dışı bırakın
6- Mhloader yönetici olarak çalıştırın 
7- memoryhackers.org gelicek giriş yapın ve bir reklama tıklayın ardından tekrar site açılcak
8- yukardaki memoryhackers yazısına tıklayın sayfa yenilencek ve sonra kapayın
9- tekrar açın Mhloader bu sefer yazılar yeşil olacak 

Menü gelmiyor

1- Directx 9 Yükleyin 
2- Bilgisayarı yeniden başlatın
3- Mhloader in özelliklerine gelin ve yüksek dpı ölçeklendirmeyi devre dışı bırakın
4- oyuna girin yine olmassa Directx 11 yükleyin ve yeniden başlatın
5- Oyuna girin olması lazım
:indir:
Directx Linkleri

DirectX 9=http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=34429

DirectX11=https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=17431

Virüstotal=Gerek duymadım Direk sitesini verdim  :)

Eğer işini gördüyse Rep vermeyi unutma  :) İyi Günler İyi forumlar  :)  :heart:

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Win 10 giriş yapamıyorum hiçbir şekilde herşeyi denedim dpi yi vs... ama lanet olasıca giremıyorum tam oyunu başlat diyom direk hile hata verıyo ''Çalışmayı durdurdu'' hatası .s

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
ARKADASLAR bu depı dedıgınız olay bende LOADERE sag tıklıyorum ozellıklerde yok boyle bır secenek nasıl ayarlayacagız şu depı olayını bır anlatsanızda bızde yapsak ısletım sıstemı win 10 pro sımdıden tesekkurler herkeze.....

Üye
10 HİZMET YILI
MHLoaderTR.exe yönetici olarak çalıştıryorum ama google chrome varsayıaln tarayıcı olmasına rağmen site otamatik açılmıyor ben kendim açıyorum yazzılar sarı oluyor tıklıyorum ama key gelmediği için yeşil olmuyor yazılar.Yardım Edermisiniz

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
KingHack' Alıntı:
https://i.hizliresim.com/D365oo.png bunu veriyor. çözümü ney

Kardeş log de bütün logları sil sonra windows klasörüne gir x bas xhunter diye bi salt okunur klasör görcen onu sil

KingHack' Alıntı:
Aha Tamam Atma sorunundaki dpı yaptım işe yaradı adamın dibisin lan dibi !!

İyi günler kardeşim işini görebildiysem bir rep vermeyi unutma  :)

mens' Alıntı:
oyundan atıyor hep

mhloader de ki DPI ölçeklendirmeyi devre dışı bırak

yasakordu9' Alıntı:
Win 10 giriş yapamıyorum hiçbir şekilde herşeyi denedim dpi yi vs... ama lanet olasıca giremıyorum tam oyunu başlat diyom direk hile hata verıyo ''Çalışmayı durdurdu'' hatası .s

Kardeş Şimdi sen yanlış kurmuşsun MHsetup u hileyi tekrar indir WolfteamTS klasörünü seç kur yine olmassa wolfteamı silip yüklemeyi dene Windows 10 da gayet güzel çalışıyor seninle ilgili bir hatadır başka hileler indirdiysen filan silmeni öneririm

princesoap' Alıntı:
kardeşim yüksek dpayı işaretlemedinmi olmaz ne atıyon kafadan bin kez denedim! dpasız olmuyor! :p

Kardeş Özelliklerde uyumluluklara gel yüksek dpa ölçeklendirmeyi devre dışı bırak diye bi kutucuk var onu işaretlersen gayet güzel çalışabilir eğer hata yoksa neten devre dışı bırakasınki  :)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
IISLASHERII' Alıntı:
bende dpa sız oluyo ama menü mavi değil şeffaf üstüne mavi yazıları ve esp gözükmüyor aktif ettiğimde directx tam

Kardeş bildiğim kadarıyla henüz sayamlık çözümü yok o sorunun aynısı bendede var ama sorun yaratmıyor bence az dikkatli bakarsan işaretleyebiliyon bendede saydam name esp de arada bir gözükmüyo bug diyebiliriz ufak tefek şeyler windows 10 tam uyumlu deil ama çoğu kişide çalışıyo orjinal sürümün windows 7 ise sonradan 10 a geçtiysen tam verimli kullanamayabilirsin

gokhan72' Alıntı:
ARKADASLAR bu depı dedıgınız olay bende LOADERE sag tıklıyorum ozellıklerde yok boyle bır secenek nasıl ayarlayacagız şu depı olayını bır anlatsanızda bızde yapsak ısletım sıstemı win 10 pro sımdıden tesekkurler herkeze.....

Kardeş siteden hileyi indir bi setup var RAR ın içinde onu WolfteamTS klasörünü seçerek kur sonra mhloader gelicek mhloader i masaüstüne at özellikler de uyumluluk var ona tıkla ve Yüksek dpı ölçeklendirmeyi devre dışı bırak de yönetici olarak çalıştır oyuna gir

AimCraviTe' Alıntı:
TeamSpeak adresimize gelin yardım isteiyn.böyle konular açmayın

Abi yalnız bazılarında ts3 yok yüklemek istemeyebilir veya Abisi filan kullanıyodur internet cafe dir bende bu sebeple yardım amaçlı açtım Konu yeride fark ettiysen wolftü Teknik yardım bölümü Yani en iyisini siz bilirsiniz kuralları vb sitenin sonuçta yöneticisiniz amacım burda yardım etmek

zamansrax' Alıntı:
MHLoaderTR.exe yönetici olarak çalıştıryorum ama google chrome varsayıaln tarayıcı olmasına rağmen site otamatik açılmıyor ben kendim açıyorum yazzılar sarı oluyor tıklıyorum ama key gelmediği için yeşil olmuyor yazılar.Yardım Edermisiniz

Kardeş zenmate türü birşey varsa Kaldır google dan veya noip gibi şeyler varsa kaldır VPS türü programlar olmuyacak Ve kaldırdıkdan sonra setup yeniden kur yinede olmassa TeamViewer adresi yazarsın yaparım

nemesis007' Alıntı:
Bende xincode dolarken program başlatılamadı diyo mh loeder

Yüksek DPI ölçeklendirmeyi devre dışı bırak olmassa setup yeniden kur olmassa Windows klasöründen xhunter sil

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
evetbeyler0' Alıntı:
KingHack' Alıntı:

O hatayı nasıl düzelttin kardeşim bendede aynı hatayı veriyor

Kardeş Mhloader özelliklere gel uyumluluk seç ordan yüksek dpı ölçeklendirmeyi devre dışı bırak kutucuna tik at yönetici olarak çalıştır oyuna gir

Üye
9 HİZMET YILI
HileliAdam851' Alıntı:
evetbeyler0' Alıntı:
KingHack' Alıntı:

O hatayı nasıl düzelttin kardeşim bendede aynı hatayı veriyor

Kardeş Mhloader özelliklere gel uyumluluk seç ordan yüksek dpı ölçeklendirmeyi devre dışı bırak kutucuna tik at yönetici olarak çalıştır oyuna gir

düzelmedi kardeşim

Nothing.
Süper Üye
10 HİZMET YILI
Atma sorunu çalışmayı durdurdunun çözümüne işe yarıyor.Eksik Bilgi.Atma sorununu düzeltmek için cshell.dll ve object.ıto'yu silin.Ayrıca böyle konular açmayın.TS3 gelin yardımcı oluyor teknikerler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...