- Moderatör
-
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
sonerq26' Alıntı:HİLE FİX OYUNA GİRDİKTEN SONRA LOBİYE GELİRKEN ATIYOR !
Zaitsev Ultiamte Inventeroy Kısmındaki Silah Kategorilerinde Ekli Görmedin Mi ?matmet123' Alıntı:Abi yeni Yamadan sonra Gelen Zaitsew Ultimate ekleyin hack a
desthur' Alıntı:Abi hilenin yeni sürümün'de uyku modun'da adam resliyemiyoruz ve arkadaşımıza silah atamıyoruz bunları düzelti verin hayrına !!! Saygılar .... <3
Arrow' Alıntı:desthur' Alıntı:Abi hilenin yeni sürümün'de uyku modun'da adam resliyemiyoruz ve arkadaşımıza silah atamıyoruz bunları düzelti verin hayrına !!! Saygılar .... <3
adam resleyememenin ve silah atamamanın sebebi çünkü adı üstünde hileli silahlar kullanıyorsunuz bu bütün hilelerde böyledir çözümü size gelen hediye silahları kullanmanız veya ana silahı kullanıp oynamanız
Jartos' Alıntı:Zaitsev Ultiamte Inventeroy Kısmındaki Silah Kategorilerinde Ekli Görmedin Mi ?matmet123' Alıntı:Abi yeni Yamadan sonra Gelen Zaitsew Ultimate ekleyin hack a
yeni linki indirmemişsiniz kardeşim anasayfaya girin konuların üstünde yeşil bölümde dword güncellendi yazıyor oraya tıklayın link sayfanın aşagılarında indirip kurulumu tamamlayıp reklem sistemini geçin menü gelicektiresat2121' Alıntı:KARDEŞİM YEŞİL OLUYOR YAZILAR GİRİYORUM MENÜ GELMİYOR VE DİRECTX 9 11 DE EKLİ NEDENİNİ SÖYLERMİSİNİZ ?
arrow ben de güncel i var 30.5.2016 sürümü siteye giriyom reklam a tıklıyorum garip bii likli memoryhackers sayfası açılıyo ana sayfaya gidiyorum hile yeşil olmuyor napayımArrow' Alıntı:yeni linki indirmemişsiniz kardeşim anasayfaya girin konuların üstünde yeşil bölümde dword güncellendi yazıyor oraya tıklayın link sayfanın aşagılarında indirip kurulumu tamamlayıp reklem sistemini geçin menü gelicektiresat2121' Alıntı:KARDEŞİM YEŞİL OLUYOR YAZILAR GİRİYORUM MENÜ GELMİYOR VE DİRECTX 9 11 DE EKLİ NEDENİNİ SÖYLERMİSİNİZ ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?