Depo wolftü Dword Vip Hack Muhtemel Bakım [01.06.2016]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Abi yazılar sarı oluyor bütün adımları uyguluyorum ama yinede waitin wolftü yazmıyor hep sarı yeşil olmuyor yardım lütfen
:( :( :(

Üye
10 HİZMET YILI
Arrow' Alıntı:
esat2121' Alıntı:
KARDEŞİM YEŞİL OLUYOR YAZILAR GİRİYORUM MENÜ GELMİYOR VE DİRECTX 9 11 DE EKLİ NEDENİNİ SÖYLERMİSİNİZ ?
yeni linki indirmemişsiniz kardeşim anasayfaya girin konuların üstünde yeşil bölümde dword güncellendi yazıyor oraya tıklayın link sayfanın aşagılarında indirip kurulumu tamamlayıp reklem sistemini geçin menü gelicektir
napayım ?

emreddd' Alıntı:
Abi yazılar sarı oluyor bütün adımları uyguluyorum ama yinede waitin wolftü yazmıyor hep sarı yeşil olmuyor yardım lütfen
:( :( :(

benimde öle bi yardım etseniz

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
yusuftrk545444' Alıntı:
Arrow' Alıntı:
esat2121' Alıntı:
KARDEŞİM YEŞİL OLUYOR YAZILAR GİRİYORUM MENÜ GELMİYOR VE DİRECTX 9 11 DE EKLİ NEDENİNİ SÖYLERMİSİNİZ ?
yeni linki indirmemişsiniz kardeşim anasayfaya girin konuların üstünde yeşil bölümde dword güncellendi yazıyor oraya tıklayın link sayfanın aşagılarında indirip kurulumu tamamlayıp reklem sistemini geçin menü gelicektir
 arrow ben de güncel i var 30.5.2016 sürümü siteye giriyom reklam a tıklıyorum garip bii likli memoryhackers sayfası açılıyo ana sayfaya gidiyorum hile yeşil olmuyor napayım

setubu yönetici çalıştır çıkan pencereyi alta al  2 sayfa gelicek sayfaların birine gir konuların üstündeki reklama tıkla 4  5 saniye sen tekrar yeni bir sayfaya atıcak işte o sayfadada konuların üstündeki reklama tıkla f5 yap hileyi kapat tekrar hileyi aç yeşil olucaktır kardeşim

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arif213' Alıntı:
ya abi ne olr 2 slot açın ne olr slotlu inventory her silah yok istediğimiz silahı koymak istiyoruz slot 2 ye

ona  yöneticiler karar verir kardeşim  benim ilgim yok 

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
sonerq26' Alıntı:
SpeedyGonzales' Alıntı:
sonerq26' Alıntı:
HİLE FİX OYUNA GİRDİKTEN SONRA LOBİYE GELİRKEN ATIYOR !

Üzerinde bulunduğun konuda da ondan bahsediliyor zaten ancak okumadan yorum yapmışsın :)
kardeş uza bazı arkadaşlar calışıdı diyoo herlafa atlamayın

Konuda bununla ilgili bilgi verilmiş zaten, okumadan yorum yapıyor eleştiriye geldiğinde de seviyeni ayaklar altına alıyorsun. böyle devam et.

Üye
10 HİZMET YILI
Arrow' Alıntı:
yusuftrk545444' Alıntı:
Arrow' Alıntı:
esat2121' Alıntı:
 arrow ben de güncel i var 30.5.2016 sürümü siteye giriyom reklam a tıklıyorum garip bii likli memoryhackers sayfası açılıyo ana sayfaya gidiyorum hile yeşil olmuyor napayım

setubu yönetici çalıştır çıkan pencereyi alta al  2 sayfa gelicek sayfaların birine gir konuların üstündeki reklama tıkla 4  5 saniye sen tekrar yeni bir sayfaya atıcak işte o sayfadada konuların üstündeki reklama tıkla f5 yap hileyi kapat tekrar hileyi aç yeşil olucaktır kardeşim
ben, böle bi siteye atıyor http://memoryhackers.org/index.php?Key=1aa2612dbc21bdf329166f3c938fe9a6 burda tıkladığımda sadece reklama gidiyor yeni bir sayfaaçmıyor f5 çekincede bişey olmuyor bi video falan bişey çekseniz ??

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
yusuftrk545444' Alıntı:
Arrow' Alıntı:
yusuftrk545444' Alıntı:
Arrow' Alıntı:
esat2121' Alıntı:

ben, böle bi siteye atıyor http://memoryhackers.org/index.php?Key=1aa2612dbc21bdf329166f3c938fe9a6 burda tıkladığımda sadece reklama gidiyor yeni bir sayfaaçmıyor f5 çekincede bişey olmuyor bi video falan bişey çekseniz ??

http://memoryhackers.org/konu-wts-wus-dword-vip-hack-v6-9-2-godmode-ghostmaster-1hit-bombkill.mh  gerekli video bu konuda var kardeşim

Üye
10 HİZMET YILI
Arrow' Alıntı:
desthur' Alıntı:
Abi hilenin yeni sürümün'de uyku modun'da adam resliyemiyoruz ve arkadaşımıza silah atamıyoruz bunları düzelti verin hayrına !!! Saygılar .... <3

adam resleyememenin ve silah atamamanın sebebi çünkü adı üstünde hileli silahlar kullanıyorsunuz bu bütün hilelerde böyledir çözümü size gelen hediye silahları kullanmanız veya ana silahı kullanıp oynamanız
Eminmisin coldhackta Unlimited Revive var ve silahları atabiliyosun 
Bu Arada Unlimited Revive Sınırsız Res hakkı

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
hypersekk' Alıntı:
Arrow' Alıntı:
desthur' Alıntı:
Abi hilenin yeni sürümün'de uyku modun'da adam resliyemiyoruz ve arkadaşımıza silah atamıyoruz bunları düzelti verin hayrına !!! Saygılar .... <3

adam resleyememenin ve silah atamamanın sebebi çünkü adı üstünde hileli silahlar kullanıyorsunuz bu bütün hilelerde böyledir çözümü size gelen hediye silahları kullanmanız veya ana silahı kullanıp oynamanız
Cold hack paralı, bu bedava :)
Reslemek ve silah atmak istiyorsanız cold hack satın alabilirsiniz, forumumuzda cold hack satışları bulunmamaktadır.Etik olarak başka insanların hilelerini satmayı uygun görmüyoruz. Resmi sitesinden yada bayi sitelerden alabilirsiniz.

İyi Günler | memoryhackers.org | Yönetim.

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Nader11ndeu' Alıntı:
hypersekk' Alıntı:
Arrow' Alıntı:
desthur' Alıntı:

Cold hack paralı, bu bedava :)
Reslemek ve silah atmak istiyorsanız cold hack satın alabilirsiniz, forumumuzda cold hack satışları bulunmamaktadır.Etik olarak başka insanların hilelerini satmayı uygun görmüyoruz. Resmi sitesinden yada bayi sitelerden alabilirsiniz.

İyi Günler | memoryhackers.org | Yönetim.

cold hack ne kadar siz satıyonrmusunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...