napayım ?Arrow' Alıntı:yeni linki indirmemişsiniz kardeşim anasayfaya girin konuların üstünde yeşil bölümde dword güncellendi yazıyor oraya tıklayın link sayfanın aşagılarında indirip kurulumu tamamlayıp reklem sistemini geçin menü gelicektiresat2121' Alıntı:KARDEŞİM YEŞİL OLUYOR YAZILAR GİRİYORUM MENÜ GELMİYOR VE DİRECTX 9 11 DE EKLİ NEDENİNİ SÖYLERMİSİNİZ ?
emreddd' Alıntı:Abi yazılar sarı oluyor bütün adımları uyguluyorum ama yinede waitin wolftü yazmıyor hep sarı yeşil olmuyor yardım lütfen
![]()
![]()
![]()
yusuftrk545444' Alıntı:arrow ben de güncel i var 30.5.2016 sürümü siteye giriyom reklam a tıklıyorum garip bii likli memoryhackers sayfası açılıyo ana sayfaya gidiyorum hile yeşil olmuyor napayımArrow' Alıntı:yeni linki indirmemişsiniz kardeşim anasayfaya girin konuların üstünde yeşil bölümde dword güncellendi yazıyor oraya tıklayın link sayfanın aşagılarında indirip kurulumu tamamlayıp reklem sistemini geçin menü gelicektiresat2121' Alıntı:KARDEŞİM YEŞİL OLUYOR YAZILAR GİRİYORUM MENÜ GELMİYOR VE DİRECTX 9 11 DE EKLİ NEDENİNİ SÖYLERMİSİNİZ ?
HACKER kurdu' Alıntı:HERGÜN BAKIM OLMAZKİ
Kardeş Bende Phantomers log hatası geliyor sende geliyormu ?prooyuncu' Alıntı:HACKER kurdu' Alıntı:HERGÜN BAKIM OLMAZKİ
bakım yok zaten şimdi kardeşim
Arif213' Alıntı:ya abi ne olr 2 slot açın ne olr slotlu inventory her silah yok istediğimiz silahı koymak istiyoruz slot 2 ye
prooyuncu' Alıntı:Arif213' Alıntı:ya abi ne olr 2 slot açın ne olr slotlu inventory her silah yok istediğimiz silahı koymak istiyoruz slot 2 ye
ona yöneticiler karar verir kardeşim benim ilgim yok
aynen girmeyin oyuna ban yersiniz tavsiyemArif213' Alıntı:prooyuncu' Alıntı:Arif213' Alıntı:ya abi ne olr 2 slot açın ne olr slotlu inventory her silah yok istediğimiz silahı koymak istiyoruz slot 2 ye
ona yöneticiler karar verir kardeşim benim ilgim yok
Kardeş sende geliyormu onu diyom
matmet123' Alıntı:Abi yeni Yamadan sonra Gelen Zaitsew Ultimate ekleyin hack a
sonerq26' Alıntı:HİLE FİX OYUNA GİRDİKTEN SONRA LOBİYE GELİRKEN ATIYOR !
kardeş uza bazı arkadaşlar calışıdı diyoo herlafa atlamayınSpeedyGonzales' Alıntı:sonerq26' Alıntı:HİLE FİX OYUNA GİRDİKTEN SONRA LOBİYE GELİRKEN ATIYOR !
Üzerinde bulunduğun konuda da ondan bahsediliyor zaten ancak okumadan yorum yapmışsın![]()
sonerq26' Alıntı:kardeş uza bazı arkadaşlar calışıdı diyoo herlafa atlamayınSpeedyGonzales' Alıntı:sonerq26' Alıntı:HİLE FİX OYUNA GİRDİKTEN SONRA LOBİYE GELİRKEN ATIYOR !
Üzerinde bulunduğun konuda da ondan bahsediliyor zaten ancak okumadan yorum yapmışsın![]()
ben, böle bi siteye atıyor http://memoryhackers.org/index.php?Key=1aa2612dbc21bdf329166f3c938fe9a6 burda tıkladığımda sadece reklama gidiyor yeni bir sayfaaçmıyor f5 çekincede bişey olmuyor bi video falan bişey çekseniz ??Arrow' Alıntı:yusuftrk545444' Alıntı:arrow ben de güncel i var 30.5.2016 sürümü siteye giriyom reklam a tıklıyorum garip bii likli memoryhackers sayfası açılıyo ana sayfaya gidiyorum hile yeşil olmuyor napayımArrow' Alıntı:yeni linki indirmemişsiniz kardeşim anasayfaya girin konuların üstünde yeşil bölümde dword güncellendi yazıyor oraya tıklayın link sayfanın aşagılarında indirip kurulumu tamamlayıp reklem sistemini geçin menü gelicektiresat2121' Alıntı:KARDEŞİM YEŞİL OLUYOR YAZILAR GİRİYORUM MENÜ GELMİYOR VE DİRECTX 9 11 DE EKLİ NEDENİNİ SÖYLERMİSİNİZ ?
setubu yönetici çalıştır çıkan pencereyi alta al 2 sayfa gelicek sayfaların birine gir konuların üstündeki reklama tıkla 4 5 saniye sen tekrar yeni bir sayfaya atıcak işte o sayfadada konuların üstündeki reklama tıkla f5 yap hileyi kapat tekrar hileyi aç yeşil olucaktır kardeşim
yusuftrk545444' Alıntı:ben, böle bi siteye atıyor http://memoryhackers.org/index.php?Key=1aa2612dbc21bdf329166f3c938fe9a6 burda tıkladığımda sadece reklama gidiyor yeni bir sayfaaçmıyor f5 çekincede bişey olmuyor bi video falan bişey çekseniz ??Arrow' Alıntı:yusuftrk545444' Alıntı:arrow ben de güncel i var 30.5.2016 sürümü siteye giriyom reklam a tıklıyorum garip bii likli memoryhackers sayfası açılıyo ana sayfaya gidiyorum hile yeşil olmuyor napayımArrow' Alıntı:yeni linki indirmemişsiniz kardeşim anasayfaya girin konuların üstünde yeşil bölümde dword güncellendi yazıyor oraya tıklayın link sayfanın aşagılarında indirip kurulumu tamamlayıp reklem sistemini geçin menü gelicektiresat2121' Alıntı:KARDEŞİM YEŞİL OLUYOR YAZILAR GİRİYORUM MENÜ GELMİYOR VE DİRECTX 9 11 DE EKLİ NEDENİNİ SÖYLERMİSİNİZ ?
setubu yönetici çalıştır çıkan pencereyi alta al 2 sayfa gelicek sayfaların birine gir konuların üstündeki reklama tıkla 4 5 saniye sen tekrar yeni bir sayfaya atıcak işte o sayfadada konuların üstündeki reklama tıkla f5 yap hileyi kapat tekrar hileyi aç yeşil olucaktır kardeşim
Eminmisin coldhackta Unlimited Revive var ve silahları atabiliyosunArrow' Alıntı:desthur' Alıntı:Abi hilenin yeni sürümün'de uyku modun'da adam resliyemiyoruz ve arkadaşımıza silah atamıyoruz bunları düzelti verin hayrına !!! Saygılar .... <3
adam resleyememenin ve silah atamamanın sebebi çünkü adı üstünde hileli silahlar kullanıyorsunuz bu bütün hilelerde böyledir çözümü size gelen hediye silahları kullanmanız veya ana silahı kullanıp oynamanız
Cold hack paralı, bu bedavahypersekk' Alıntı:Eminmisin coldhackta Unlimited Revive var ve silahları atabiliyosunArrow' Alıntı:desthur' Alıntı:Abi hilenin yeni sürümün'de uyku modun'da adam resliyemiyoruz ve arkadaşımıza silah atamıyoruz bunları düzelti verin hayrına !!! Saygılar .... <3
adam resleyememenin ve silah atamamanın sebebi çünkü adı üstünde hileli silahlar kullanıyorsunuz bu bütün hilelerde böyledir çözümü size gelen hediye silahları kullanmanız veya ana silahı kullanıp oynamanız
Bu Arada Unlimited Revive Sınırsız Res hakkı
Nader11ndeu' Alıntı:Cold hack paralı, bu bedavahypersekk' Alıntı:Eminmisin coldhackta Unlimited Revive var ve silahları atabiliyosunArrow' Alıntı:desthur' Alıntı:Abi hilenin yeni sürümün'de uyku modun'da adam resliyemiyoruz ve arkadaşımıza silah atamıyoruz bunları düzelti verin hayrına !!! Saygılar .... <3
Bu Arada Unlimited Revive Sınırsız Res hakkı
Reslemek ve silah atmak istiyorsanız cold hack satın alabilirsiniz, forumumuzda cold hack satışları bulunmamaktadır.Etik olarak başka insanların hilelerini satmayı uygun görmüyoruz. Resmi sitesinden yada bayi sitelerden alabilirsiniz.
İyi Günler | memoryhackers.org | Yönetim.