18 Eyl 2016 #1 x-AqiL X Onaylı Üye Katılım 19 Tem 2016 Mesajlar 70 Tepki puanı 0 Yaş 27 9 HİZMET YILI Win7 Kullanıyorum, Dword Herşey tamam Yeşil Yazılar geliyor Fakat Oyuna girince wolftü Yazısı Çıktıgı Gibi Oyundan Atıyor Problem Bendemi Yoksa Programdamı Anlamadım Yardımcı Olan Varmı?
Win7 Kullanıyorum, Dword Herşey tamam Yeşil Yazılar geliyor Fakat Oyuna girince wolftü Yazısı Çıktıgı Gibi Oyundan Atıyor Problem Bendemi Yoksa Programdamı Anlamadım Yardımcı Olan Varmı?
18 Eyl 2016 #2 Kaizens K ~ 𝓚 ~ Süper Üye Katılım 12 Ağu 2016 Mesajlar 1,207 Tepki puanı 74 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Yeni Sürümü İndir. Birde wolftü'in içinde IMG klasörü var ordan cshell.dll ve object.lto adlı dosyaları sil.iyi forumlar.
Yeni Sürümü İndir. Birde wolftü'in içinde IMG klasörü var ordan cshell.dll ve object.lto adlı dosyaları sil.iyi forumlar.
18 Eyl 2016 Konuyu başlatan #3 x-AqiL X Onaylı Üye Katılım 19 Tem 2016 Mesajlar 70 Tepki puanı 0 Yaş 27 9 HİZMET YILI HileliCoder' Alıntı: Yeni Sürümü İndir. Birde wolftü'in içinde IMG klasörü var ordan cshell.dll ve object.lto adlı dosyaları sil.iyi forumlar. Genişletmek için tıklayın ... Eyvallah Deneyeceğim Hocam. Sanada İyi Forumlar,
HileliCoder' Alıntı: Yeni Sürümü İndir. Birde wolftü'in içinde IMG klasörü var ordan cshell.dll ve object.lto adlı dosyaları sil.iyi forumlar. Genişletmek için tıklayın ... Eyvallah Deneyeceğim Hocam. Sanada İyi Forumlar,