- Moderatör
-
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Yardım konusu açanlara ban atma.Rasyonel' Alıntı:Konu faydalı teşekkürler.
Yardım konusu açanlara ban atıyorum. >> Devam edeyim mi ?
Directx9 Yüklü mü ?PrestıgeİçenMan1' Alıntı:ABİ WINDOWS 7 ULTIMATE KULLANIYORUM AMA SİTE GELDİKTEN SONRA OYUNA GİRMİYOR
Edronax' Alıntı:Bro Oyuna giriyor herşeyi ayarlıyorum fakat oyun odasına girerken atıo
Ver twEdronax' Alıntı:Bro Dediklerini yaptım fakat oyundayken 4 5 saniye sonra kapanıyo odaya girmeye fırsatım olmadı hiç tw versem bakarmısın sana zahmet
HouseTR' Alıntı:oyun envanter hackı acınca atıyor acmayınca herhangi bi sorun yok
ZoneXX' Alıntı:*Oyun açıldığında site açıldığı için masaüstüne alıp oyuna geri dönünce atma-> Bu sorun Windows 10 Da oluyor 6.4 Fix yamasıyla Düzelticeğiz (2 Güne). 2 gün cok deilmi hocam
C O D E R' Alıntı:Bendede bole hata werıyo başkan : [font=Trebuchet MS, Helvetica, Arial, sans-serif]Please Run as Administarator Target hatası [/FONT]
Nader11ndeu' Alıntı:C O D E R' Alıntı:Bendede bole hata werıyo başkan : [font=Trebuchet MS, Helvetica, Arial, sans-serif]Please Run as Administarator Target hatası [/FONT]
IDM yi ve loaderi sırasıyla ve yönetici olarak çalıştırdığınıza emin olunuz hocam
Nader11ndeu' Alıntı:C O D E R' Alıntı:Bendede bole hata werıyo başkan : [font=Trebuchet MS, Helvetica, Arial, sans-serif]Please Run as Administarator Target hatası [/FONT]
IDM yi ve loaderi sırasıyla ve yönetici olarak çalıştırdığınıza emin olunuz hocam
deadpool5' Alıntı:Nade11ndeu kardeşim bana neden ip ban atıldı söylermisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?