Davetsiz Kişi
Süper Üye
Seni dword ekibine almaları lazım klan wslik hackın çok iyi kimse hile olduğunu anlamıyor 
kardeşim rahat konuşabileceğimiz yer varmı sana soru sorcamda şu yeni sürümü indir dene bakalım bu sefer hata almaman lazım obj hileleri otomatik oyun sonunda kapatılıyor, oyun içinde tekrar açıyosun.Windows 7 ler asembly programını kullanmasın direk adını değiştirip girsin diye bi uyarı daha koymalısın bence win 7 de hata veriyor galiba
bide şu assembly changeri dene bakalım düzelmişmi ?Windows 7 ler asembly programını kullanmasın direk adını değiştirip girsin diye bi uyarı daha koymalısın bence win 7 de hata veriyor galiba
adam konuyu daha bugun güncellemiş buda demek oluyorkı hıle çalışıyor , eger sende kuş kadar bile beyin olsaydı bunu anlayabilirdin![]()
Hileyi güncellemiş olması sonsuza kadar fix yemeyeceği anlamına gelmiyor ornitorenk beyinli. Hileyi sabah güncellemiş ben gece mesaj atıyorum.
hiç bir hile o kadar çabuk fixlenmez hemde wolftü gibi bir oyundan bahsediyorsak , şimdi ornitorenk ginide kuşunuda al ve terket burayı!
artık sana mesaj atmaycam veled , çünkü burda söz konusu olan benim hesabım.
teşekkür ederim ilgin için kardeşim bu arada admin çalışıyor ekleHile Sorunsuz Çalışıyor
Emre Hile konu kısmına çalışıyor eklesene![]()