#Orjinal' Alıntı:Bu Konu İçin bile rep istiyorsun ya arkadaşım ben sana bişey demiyorum
Nader11ndeu' Alıntı:#Orjinal' Alıntı:Bu Konu İçin bile rep istiyorsun ya arkadaşım ben sana bişey demiyorum
Adam emek verip konu açmış resim çekmiş. "EMEK" Vermiş. "EMEK" ne demek acaba bir bilgin var mı ? Adamın en doğal hakkı rep istemek.
Sana göre saçma olabilir. Fakat forumumuzda rep istemek serbesttir. #İyi Forumlar.#Orjinal' Alıntı:Nader11ndeu' Alıntı:#Orjinal' Alıntı:Bu Konu İçin bile rep istiyorsun ya arkadaşım ben sana bişey demiyorum
Adam emek verip konu açmış resim çekmiş. "EMEK" Vermiş. "EMEK" ne demek acaba bir bilgin var mı ? Adamın en doğal hakkı rep istemek.
Bana Göre bu konu için rep istemesi saçma
Nader11ndeu' Alıntı:Sana göre saçma olabilir. Fakat forumumuzda rep istemek serbesttir. #İyi Forumlar.#Orjinal' Alıntı:Nader11ndeu' Alıntı:#Orjinal' Alıntı:Bu Konu İçin bile rep istiyorsun ya arkadaşım ben sana bişey demiyorum
Bana Göre bu konu için rep istemesi saçma