- Konuyu başlatan
- Yasaklandı
▶ Legendary ◀
Ultra Üye
Güncellendi yeşil oda kalkmıştır. Sen dene dediğin için denemiştim zaten dostum.Yeşil Odayı benden almış![]()
Güncellendi yeşil oda kalkmıştır. Sen dene dediğin için denemiştim zaten dostum.Yeşil Odayı benden almış![]()
katılıyorum ayrıca vb.net yeni başlayanlar için idealBende C# C++ Unity Web Player VB.NET NETFRAMEWORK 4.5 gibi bir çok program bulunuyor zaten istesem c++danda yaparım fakat c++ 2016 sürüm değil oyüzden pek hızlı çalışmıyorum.
Kalsın Herşeyi KaldırGüncellendi yeşil oda kalkmıştır. Sen dene dediğin için denemiştim zaten dostum.
Bomb speed yeşil oda yerine gelmiştir. Bu arada dostum bulduğun 5 6 pointerin 4'u çalışmıyorKalsın Herşeyi Kaldır![]()
Bomb speed yeşil oda yerine gelmiştir. Bu arada dostum bulduğun 5 6 pointerin 4'u çalışmıyor08.08.2017 pointerinde.
Bilerek koymadım insanlar yararlansın diye.@EvilSlayer Hile Unpacked![]()
Bilerek koymadım insanlar yararlansın diye.
Arkaplanını diyorumbunun bi sebep olacağını düşünmüyorum . pointer herkesde var ztn
Tabikide hayır.BAN RİSKİ VAR MI?????????????
Teşekkürler.Hile Güzele benziyor ..
Konuyu düzgün okusan anlardın not kısmına bak!kardeşim virustotaldaki trojanlar nedir açıklarsan sevinirim truva falanda var moderatör gördüğünde bişey yazarsan iyi olur
D3D9 Menüsü istermisiniz yeni geliyor...
Yalnız unpack etmen bir işe yaramaz zaten basit bir hile ki herhangi bir unpacker ile unpack edebilirsin arkadaş bi protection koyduysa tabii@EvilSlayer Hile Unpacked![]()