Doğrudur ama yan çarlar yeter bana yaDostum lite ban atıyor diye kullanmıyorlar zaten bende değişmem!
Doğrudur ama yan çarlar yeter bana yaDostum lite ban atıyor diye kullanmıyorlar zaten bende değişmem!
Bir çok özellik var bunuda denemeni tavsiye ederim.Doğrudur ama yan çarlar yeter bana yanapalım artık beklicez yeni sürümünü
kurban bayramından sonrazulu hilesi nezaman gelecek
cengizhackers kurban bayramında gelcekmişoha yeter artık ama hani çıkıcaktı bu hafta
Ayarlardan degisiyor yada gidip mozilla dan felan indirCROME dosyayı ındırmeyı engellıyor kardesım vıruslu tehlıkelı olarak algılıyor bılgın olsun...............
Özelliklerden uyumluluğunu gider ve ayarla.oyunu silip baştan yükle hatası alıyorum bu hileyi yaparken oldu.
Bypass felan yaptım
Oyun açılrıken yapmalısın konuyu oku!.dostum microsoft net framework özel durum oluştu diyor neden
Güzel aslında?Dostum güzel hile tebrikler ama menu tasamına önem vermelsın birazdaha![]()
birazdaha düzenleme yapabilrsin özleılkler ekleyebilrsinGüzel aslında?
Eklendi karakter + envanter hilesi kesinleşti perfect msyide bulunca atıcambirazdaha düzenleme yapabilrsin özleılkler ekleyebilrsin
SS Aldıysalar yersin tabi akıllı dostum!.belli bir süre sonra ban yedim (1 saat civarı)