Öncelikle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Forumda yararlı konu paylaşmak için yardımcı olacağım Allahın izniyle..
Bilgisayarda oluşan bazı virüs vs. nedenlerden dolayı kamp seçtikten sonra "Geçersiz Sürüm" Hatası alıyoruz ve oyundan atıyor. Bunu çözmek için çok uğraştım sonunda çözüme ulaştım..
"360 Total Security" Programını açıp Tam Kontrol'e tıklıyoruz. Bitirmesini bekliyoruz.
Bilgisayarda oluşan bazı virüs vs. nedenlerden dolayı kamp seçtikten sonra "Geçersiz Sürüm" Hatası alıyoruz ve oyundan atıyor. Bunu çözmek için çok uğraştım sonunda çözüme ulaştım..
Aldığımız Hatanın Görüntüsü
====================
HATANIN ÇÖZÜMÜ
====================
• GEREKEN PROGRAM LİNKLERİ ALTTA VERİLMİŞTİR. •
1-) "IObit Uninstaller" Programını indirip wolftem'ı Kaldırıyoruz [wolftü silindikten sonra Güçlü Taramayı Tıklayıp Herşeyi Silin.]
2-) Bilgisayarımıza "ComboFix" Adlı Programı İndiriyoruz.
3-) "360 Total Security" Adlı Programı indiriyoruz.
4-) "CCleaner" Programını indiriyoruz.
5-) Herşeyi kurduktan sonra ilk olarak "ComboFix" Programını yönetici olarak başlatalım. Taramayı Bitirmesini bekleyelim.
6-) "360 Total Security" Programını Kuralım.
7-) Kurduktan sonra "CClear" programını açıyoruz ve bilgisayarı taratıyoruz ve sonuçları temizliyoruz..
9-) Tarama bittikten sonra Virüs Tarama Sekmesine tıklayıp Tam Tarama'ya tıklıyoruz. Bitirmesini bekliyoruz
10-) Bütün adımları uyguladıktan sonra Wolteam'ı tekrar kurup oyuna giriyoruz.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Bütün bu adımları eksiksiz uyguladığınız taktirde büyük ihtimal oyuna girmiş olucaksınız.
Anlamadığınız yer olduğu taktirde ÖZEL MESAJ yardımıyla bana ulaşabilirsiniz. Elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
Yararlı Bulduysanız +1 Rep verebilirsiniz.
İYİ FORUMLAR | SouthPaw
> ALINTI DEĞİLDİR <
• memoryhackers.org •