- Yasaklandı
Banlı Üye
Arkadaşlar Forumda Bazı Arkadaşlar Paylaşmış Ama O Paylaştıkları Çözüm Artık Geçmiyor Şimdi Ona Göre Yeni Bir Methot Buldum Araştırdım Baya Kesin Olarak Çözülüyor .
Peki Neden Geçersiz Sürüm Hatası veriyor ?
Arkadaşlar Bunun Nedeni İndirdiğiniz Hilelerdeki Virüslerdir Zararsızda Olsa Wolfteamın Geliştirmiş Olduğu Bir Sistem Var Rat, Trojan , Backdoor Gibi Virüsleri Algılayıp Sizin Oyuna Girmenizi Engeller Bunu Yapmalarının Nedeni C0ld hack Ve WLP yi Önlemektir Çünkü En Sağlam Hile Onlar Başarılı Oldularmı Bilmiyorum Ama Bu Hatayı Çözeceğiz.
Nasıl Çözülür
Öncelikle Programı IObit Uninstaller Programıyla Kaldırıyoruz Kaldırırken Güçlü Tarama Yapıp Arta Kalan Dosyalarıda Kaldırıyoruz
Programı İndirmek İçin :
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Adresinden İndirin.
Wolfteamı Sildikten Sonra AVG Antivirüs Programını İndiriyoruz Kurulum Bittikten Sonra AVG Yi Açmayın Bilgisayarı Yeniden Başlatın .
Yeniden Başlattıktan Sonra Programı Açın Ve Temiz Virüs Taramasına Başlayın. ( Neden Yeniden Başlatıyoruz Derseniz Programı Açtığınızda Direk Önyükeme İle Taramaya Başlıyor Buda Bilgisayarın Yavaşlamasına Ve Uzun Bir Tarama İşlemine Götürdüğü İçin ).
Virüs Taraması Bittikten Sonra Avg Programını Silebilirsiniz Daha Sonra Bilgisayarınızda Wolfteamın Kurulum Dosyası varsa Yeniden Kurun Yoksa Sitesinden İndirin .