21 Şub 2017 #1 Clave TEST Süper Üye Katılım 22 Nis 2016 Mesajlar 1,314 Tepki puanı 540 Ödüller 11 10 HİZMET YILI S.aleyküm arkadaslar atltta verceğim remisden anlarsınız zaten bilgisayarı yeniden baslattım olmadı silip tekrar yükledim olmadı dün çalısan hile bugün giris butonu gelmiyor!GP FARMER DA DENEDİ MONDADA OLMUYOR
S.aleyküm arkadaslar atltta verceğim remisden anlarsınız zaten bilgisayarı yeniden baslattım olmadı silip tekrar yükledim olmadı dün çalısan hile bugün giris butonu gelmiyor!GP FARMER DA DENEDİ MONDADA OLMUYOR
21 Şub 2017 Yasaklandı #2 By Kral B Üye Katılım 6 Kas 2016 Mesajlar 48 Tepki puanı 2 9 HİZMET YILI acaba ıp ban mı aldın ki kardes?
21 Şub 2017 Konuyu başlatan #3 Clave TEST Süper Üye Katılım 22 Nis 2016 Mesajlar 1,314 Tepki puanı 540 Ödüller 11 10 HİZMET YILI By Kral' Alıntı: acaba ıp ban mı aldın ki kardes? Genişletmek için tıklayın ... hayır kardeşim eğer öyle olsaydı diğer bilgisayardan da girmezdi yardım edecek yokmu kurucu abiler nerdesiniz
By Kral' Alıntı: acaba ıp ban mı aldın ki kardes? Genişletmek için tıklayın ... hayır kardeşim eğer öyle olsaydı diğer bilgisayardan da girmezdi yardım edecek yokmu kurucu abiler nerdesiniz