Hadi BE :/Arkadaşlar Bir Önceki Temadan Dolayı Tüm Proje Çöp Oldu Ve Yeni Tasarım ile Yeniden Kodlamaya Başladım![]()
Kardeşim Hilede NameEsp Taçsız Olucak Büyük İhtimal Ve Kafadan Vurma LShift Tuşuna Basınca Çalışacaktır.Kardeşim Hile tam olarak ne zaman cıkıcak ve 1 tanede klan wslık yada bu hilede name esp tacsız ve always yapabılırmısın acıp kapatlamlı açma Q kapatma E gibi dkmcılere özel ?
Malesef Kardeşim Yeni Tema Daha Güzel Bir Tasarım Oldu AmaHadi BE :/
ağa acma Q kapatma E yapsan daha iyi olur dkmcılere özel lütfen yaKardeşim Hilede NameEsp Taçsız Olucak Büyük İhtimal Ve Kafadan Vurma LShift Tuşuna Basınca Çalışacaktır.
Kardeşim Kafadan Vurma LShift Tuşuna Basılı Tutunca Çalışıcak Basmayı Bırakınca Çalışmayacakağa acma Q kapatma E yapsan daha iyi olur dkmcılere özel lütfen ya
Shift İşte Kardeşim Başka Bir Tuş Şuan Yapmıcam Belki Daha SonraAĞA YIKIMDA ADAM ZIPLAYINCA ONA BASAMAYIZKI MANTIKSIZ OLUYOR Q BASARSAN SLOT DEGISIR ISTE ZIPLADIGI ANDA TSDE E BASARSIN KAPANIR KIMSE ANLAMAZ
YANI SHIT BASARAK GIDEMEYIZ YADA SENIN DEDIGIN SHIFT DEGILMI
Real Env. VB.Net İle Kodlanıyor Kardeşim Sadece Yöntem Bulman LazımReal İnventory VB.Net İle Kodlanmıyor Malesef Yok
Vb.Netden kodlamaktansa kardesim c++ den kdla daha iyiReal Env. VB.Net İle Kodlanıyor Kardeşim Sadece Yöntem Bulman Lazım
Kodlamayi bilen birisi icin zor degilC++ Daha Zor Aslında Her Zaman Silah Value'si Güncelleyeceksin Yeni Silah Ekleyeceksin FİX Yemeyen DLL İnjector Bulacaksın DLL'yi Wolftü'yle Açasaksın Bazen FİX Yiyecek Kodlar Sonra C.E'de Tekrar Kodları Bulacaksın Uzun İş
Kardesim bu aksam tek bir sorun kaldi onu halledebilirsem bu aksam cikarticam hatta hata ile ilgili konu acmistimArtık Çıkarırmısısın Şu Hİleyi Kullanalım da
Tamam BekliyorumKardesim bu aksam tek bir sorun kaldi onu halledebilirsem bu aksam cikarticam hatta hata ile ilgili konu acmistim
Bu tasarim ile gelecek kardesimbununun Tasarımı Daha hoş duruyor![]()
Bu arada resimde olan mor renkler aslinda kirmizi hilede mor renk bulunmamakta ben direk vbden aldigim icin resimleri morluklarda cikmisbununun Tasarımı Daha hoş duruyor![]()