- Yasaklandı
başarılar gerçekten güzel ellerine saglıkBu tasarim ile gelecek kardesim![]()
Hazir tema aldim ve o tema uzerinden groupbox'u editledim kardesimTema Editledin mi ? Yoksa Kendi Temanmı ?
Eyw kardesim saolbaşarılar gerçekten güzel ellerine saglık![]()
Vbnet kardesimNeyle Kodladın ? C++ MI Yoksa vb.net'ile mi ??
Vb.netde Bence Hile Yapma Hemen c++ öğrenmeye Başla Sana Tavsiyem Biz Olamadık Sen Ol BariVbnet kardesim
Biliyorum kardesimde vb.netden cye gevince kafasi karisiyor insanonVb.netde Bence Hile Yapma Hemen c++ öğrenmeye Başla Sana Tavsiyem Biz Olamadık Sen Ol Bari![]()
Ayn C++ Karışık Biraz Ama @nader11ndeu 'dan Yardım AlabilirsinBiliyorum kardesimde vb.netden cye gevince kafasi karisiyor insanon![]()
Dusunecegim kardesim tesekkur ederim tavsiyen icinAyn C++ Karışık Biraz Ama @nader11ndeu 'dan Yardım Alabilirsin![]()
Önemli DeğilDusunecegim kardesim tesekkur ederim tavsiyen icin
Hile İle İlgili Bir Tavsiyen Varmı Özellik Tasarım FlnÖnemli Değil![]()
Eyw Saol Teşekkür Ederim Ama Senin Nick'in Zulu Yetkililerinden Birinin Nick'i Değil miHarika Efso Yapmışsın Başarıların Devamını Dilerim
bi bakıyim eksiklere ona göre sana söylerimHile İle İlgili Bir Tavsiyen Varmı Özellik Tasarım Fln![]()
Tamam Kardeşimbi bakıyim eksiklere ona göre sana söylerim
Bulamadım Herşey Güzel MemoryHackers'ın Tssine Gel Konuşalım İstersenTamam Kardeşim![]()
Mic'imde Sorun Var MalesefBulamadım Herşey Güzel MemoryHackers'ın Tssine Gel Konuşalım İstersen![]()
Bişe Olmaz Sen Gene Gel Sohbet Ederiz Sen Chatten YazarsınMic'imde Sorun Var Malesef![]()