Depo Wolftü Hack [All Servers] Dword Lite v5.1 - [2017] - [Real Inventory + Real HP + Character Hack ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
hile iyi hoş güzelde real envanteri aktif edince silah slotları gözüküyor ama güç slotlarının hiçbiri gözükmüyor ve o sloyotlarda envanterde mevcut olarak gösteriyor ama güç kısmında hiçbiri açık gözükmüyor ve real envanteri açınca bizim envanterdeki hiç bişey gözükmüyor bunun bi çözümü varmı acaba ??

Üye
8 HİZMET YILI
Beyler herkez ban yemişte ben 1 haftadır kullanıyorum niye hala yemedim ?? şansılıyım galiba :D

Üye
8 HİZMET YILI
hile iyi hoş güzelde real envanteri aktif edince silah slotları gözüküyor ama güç slotlarının hiçbiri gözükmüyor ve o sloyotlarda envanterde mevcut olarak gösteriyor ama güç kısmında hiçbiri açık gözükmüyor ve real envanteri açınca bizim envanterdeki hiç bişey gözükmüyor bunun bi çözümü varmı acaba ??
Kardeşim Real Envateri aktif edince envanterine girip silah,tabanca,bıçak yazan yerlerden her hangi birine basarsan silahlar gelir ayrıca 2. slotlar kapalı diyenler ver arkadaşlar onlar açık sadece kapalı gözüküyor üstüne basıp silah takarsanız anlıcaksınız iyi oyunlar :)

Üye
8 HİZMET YILI
Bende Olmuyor Açılmıyor Bazen log Bazende wolftü Çalışmayı Durdurdu Siyor Veri Engellemesini Fln yaptım Olmadı Yardım Edin Lütfen :(

Üye
8 HİZMET YILI
Bende Olmuyor Açılmıyor Bazen log Bazende wolftü Çalışmayı Durdurdu Siyor Veri Engellemesini Fln yaptım Olmadı Yardım Edin Lütfen :(
Bu hatayı alan arkadaşlar aşağıdaki adımları tek tek uygulayınız .
-wolftü tamamen kaldıracaksın , daha sonra C:\ Joygame içerisinden de WolfTeamTS sadece bu klasörü siliniz
-wolftü tekrar kurup acıldıktan sonra kapatınız .
-Hileyi sağ tık yaparak uyumluluk sorunu gider diyerek çalıştırınız. Uyumluluk sorunu ile açılan hileyi
ayarladıktan sonra wolftü açınız ve giriş yapınız bu kadar basit deneyin çözümü görürsünüz. (HİLEYİ SAĞ TIK ILE UYUMLULUK SORUNU İLE ÇALIŞTIRINIZ YOKSA İŞLEMİ EN BAŞTAN TEKRARLARSINIZ )

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
diğer hilelerin güncellemesi ne zaman bitecek sıktı bu hile abi

Üye
8 HİZMET YILI
hile çalışmıyor teestte mi şuanda testeyse ne saman açılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...