Depo Wolftü Hack [All Servers] Dword Lite v5.1 - [2017] - [Real Inventory + Real HP + Character Hack ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
KARDEŞLERİM S.A ONCELİKLE İNDİRİYORUM DEĞİŞİK DEĞİŞİK HARFLİ PROGRAMLAR İNİYOR VİRÜS İNİYOR YANİ SİZ NERDEN İNDİRİYONUZ Bİ ANLATIRMISINIZ.
Oooo sen ne yaptın kardeş indiğinde zaten karışık şeyler çıkar mesela bende bu d1fb61144f70de9c93bd7defd13b21c8 Eğer adını Memoryhackers fln yapsaydılar oyun yöneticileri sabit bir tarama koyarlardı işte pcsinde memoryhackers varsa oyun açılmaz fln diye herkezde ad farklıdır sen indir virüs flnde yok

Onaylı Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
kardeşim sen ne istiyorsun mesaela şuan wolftü arabic indiriyorum googleye şunu yaz wolftü Arbic diye direk resmi sayfası açılır wolftü Latino wolftü Frans felan yaz direk resmi sayfalaı açılır ordan türkçe çevir ve indir :)
Sende çok yanlış anlamışsın ondan bahsetmiyor o :)

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
KARDEŞLERİM S.A ONCELİKLE İNDİRİYORUM DEĞİŞİK DEĞİŞİK HARFLİ PROGRAMLAR İNİYOR VİRÜS İNİYOR YANİ SİZ NERDEN İNDİRİYONUZ Bİ ANLATIRMISINIZ.
Kardes virüs gibi sitelerin çıkmasını istemiyorsan oncelikle adblock kurabilirsin,ayrıca indirme linki içinde--->
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
8 HİZMET YILI
wolftü dworp vıp 8.0. ne zaman gelecek beta teste diyiyor lütfen yardımcı olabılırmsnz

Onaylı Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Sa beyler hilenin yapılsı nasıl :D
Konu Başında yazılı ve videolu olarak belirtilmiş ama ben yinede anlatıyım MemoryUI Loader v2.3' ı aç. Ondan sonra Baştan 2. sırada yer alan wolftü All Undetecdet Dword Lite Ban Test 4.0 yazan yere tıkla ve aşağıdan load tuşuna bas eğer reklam onayı yapmadıysan bir kutucuk çıkacaktır kutucuktan system 1 e tıkla ve google chrome'yi aç memoryhackers sitesine gir hesabına giriş yapılı değilse giriş yap ve sonra sayfaada bulunan bir reklama tıkla Onay başarılı yazısı çıkınca programı kapat ve MemoryUI Loader v2.3 'ı yeniden başlat tekrar wolftü All Detecdet Dword Lite Ban Test yazısına tıkla ve load'a bas yeşil çubuk dolunca wolftü launcheri aç ve hesabına giriş yap kendisi ınject olacaktır. Biraz uzun oldu ama olsun

Üye
8 HİZMET YILI
hileyi açıyorum envanter hackı açıyorum envanteri yerleştırıyor ve eds den çıkıyorum ama envanter oyuna gelmıyor baya bi uğraşıyorum 15-20 kez envanteri yerleştırıp çıkıyorum olmuyo lutfen yardım edermsnz

Onaylı Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hileyi açıyorum envanter hackı açıyorum envanteri yerleştırıyor ve eds den çıkıyorum ama envanter oyuna gelmıyor baya bi uğraşıyorum 15-20 kez envanteri yerleştırıp çıkıyorum olmuyo lutfen yardım edermsnz
Sunucu seçtikten sonra bir kere envantere gir çık ondan sonra real envanteri aktif et envantere gir ve slotları diz ondan sonra lobiye dönme tuşuna bas dönmeyecektir sonra edsye bas edsden sonra çantaya bas ve artık çıkacaktır kaydolmuş bir şekilde ama her oda değiştirdiğinde çantayı kontrol et slotlar sıfırlanmış olabilir

Üye
8 HİZMET YILI
Sunucu seçtikten sonra bir kere envantere gir çık ondan sonra real envanteri aktif et envantere gir ve slotları diz ondan sonra lobiye dönme tuşuna bas dönmeyecektir sonra edsye bas edsden sonra çantaya bas ve artık çıkacaktır kaydolmuş bir şekilde ama her oda değiştirdiğinde çantayı kontrol et slotlar sıfırlanmış olabilir
ilgilendiğin için teşekkür ederim dediklerını deneyecepim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...