Depo Wolftü Hack [All Servers] Dword Lite v5.1 - [2017] - [Real Inventory + Real HP + Character Hack ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
kardeşim sen hileyi başından beri sürekli olarak yönetici çalıştırmalısın system 1 i yaptıktan sonra bide system 2 yi yapmalısın system 2 de Waiting For ADS yazmalı eger WAİTİNG FOR ADS yazısını gördüysen system bölümünü kapat ve hileyi yeniden yönetici olarak çalıştır yardımcı olabildiysemm ne mutlu bana BİZ MEMORY HACKERS AİLSEİYİZ BİZİ KİMSE BOZAMAZ !

Üye
8 HİZMET YILI
Beyler hileyi çok güzel kullanıyorum log almamak için mail atmanız lazım ordan size bi yerleri sil felan diyor onları silin sonra log gelmiyor mail adresini youtubede bulabilirsiniz araştırarak :) Bu arada dövme hilesi olsa çok güzel olur :)

Onaylı Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
birşey sorucam envanter hack i açıp envarterimi hallettikten sonra lobiye geri dönemiyorum çözümü varmıdır acaba envanterde kalıyorum tekrar geri dönemiyorum
Envanter hackı açmadan önce envanterine gir çık ondan sonra real envanteri aktif et envantere gir ve slotları diz ondan sonra çıkma tuşuna bas çıkmayacaktır sonra edsye gir ve çantaya geri dön artık çıkacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hocam öncelikle bi problemim var onu sunacağım oyuna girip env hacki açıyorum ve bütün silahları slotları dolduruyorum marketten eds kısmına geçip çıkıyorum orası tamam ama tekrar envantere girdiğimde bütün silahlar slottan düşmüş olarak gözüküyor nedeni nedir bi açıklık getirelim bi aydınlatın :)
Eğer eski sayfaları gezseydin çözümünü yazmıştım bulacaktın ama ben bir kez daha açıklık getiriyim. Real Ennvanteri aktif etmeden önce envantere gir sonra çık ve Real Envanteri aktif et. Çantaya gir ve slotları diz. Sonra lobiye dönme tuşuna bas dönmeyecektir. Sonra eds'ye tıkla ve çantaya geri dön artık çıkacaktır hemde slotlar kaydedilmiş biçimde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...