- Yasaklandı
Banlı Üye
Ne Ekranı Kardeş Sadece Insert Tuşuna Basarak Ana Menü Açılırkardeşim oyuna girinc shift+0 yapınca değişik ekran geliyo onları nasıl açcam
Ne Ekranı Kardeş Sadece Insert Tuşuna Basarak Ana Menü Açılırkardeşim oyuna girinc shift+0 yapınca değişik ekran geliyo onları nasıl açcam
Önce envanterden çıkmak için yukarıda sağda bulunan (《 ) tikla çıkmazsa eds ye gir cikenvaterime bütün herşeyi diziyorum ama oyuna gidince gidiyor acilen yardım edermisiniz
Insert Tuşu hile Deletenin Üstünde olur genellikle bu tuşçok iyi oyundayken hack hangi tuşla gizleniyor
Insert tuşu ileHile penceresini nasıl kapatıcaz
Envanter hackı açmadan önce envanterine gir çık ondan sonra real envanteri aktif et envantere gir ve slotları diz ondan sonra çıkma tuşuna bas çıkmayacaktır sonra edsye gir ve çantaya geri dön artık çıkacaktır.birşey sorucam envanter hack i açıp envarterimi hallettikten sonra lobiye geri dönemiyorum çözümü varmıdır acaba envanterde kalıyorum tekrar geri dönemiyorum
Eğer eski sayfaları gezseydin çözümünü yazmıştım bulacaktın ama ben bir kez daha açıklık getiriyim. Real Ennvanteri aktif etmeden önce envantere gir sonra çık ve Real Envanteri aktif et. Çantaya gir ve slotları diz. Sonra lobiye dönme tuşuna bas dönmeyecektir. Sonra eds'ye tıkla ve çantaya geri dön artık çıkacaktır hemde slotlar kaydedilmiş biçimde.hocam öncelikle bi problemim var onu sunacağım oyuna girip env hacki açıyorum ve bütün silahları slotları dolduruyorum marketten eds kısmına geçip çıkıyorum orası tamam ama tekrar envantere girdiğimde bütün silahlar slottan düşmüş olarak gözüküyor nedeni nedir bi açıklık getirelim bi aydınlatın![]()