Depo Wolftü Hack [All Servers] Dword Lite v5.1 - [2017] - [Real Inventory + Real HP + Character Hack ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Hile Güncellenmiş harika :)

Üye
8 HİZMET YILI
Ban problemi çözüldüğü zaman hileyi update edeceğiz 5.0 a. Ederken yeni eklenen silahları vs her şeyi ekleyeceğiz merak etmeyin. Eylül civarı updateler gelir gibi düşünüyoruz..
ya ama okadar zormu ki :D ban problemi sıkıntı değil zaten eylencesine açıcaz ama keşke dövmede olsa neden dövme koymayıyorsunuz ki mantığını söylerseniz anlarım C# eğitimim var :)

Üye
8 HİZMET YILI
Bakarmısınız Herşeyi Uyguladım Eskiden oluyordu Şimdi olmuyor Yardımcı olabilirmisiniz Lütfen !!! XignCode dolarken wolftü Çalışmayı Durdurdu diğo Acil yardım

Üye
8 HİZMET YILI
#gübreliçakiyotamakiyatolumokklı kahve isteyenler +1

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bende Hileyi Açıp Load diyorum system 1 ve 2 geliyor system 1 diyorum o cmd ekranı gelmiyor masaüstüme ADS.onay geliyor sqlits.exe geliyor ve bir süre sonra ads onay yok oluyor system 2 tıklayıncada donuyor ve kapanıyor hiç çözümü yokmudur ya lütfen

HADİ HOPPALARAAAAAAA
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Bende Hileyi Açıp Load diyorum system 1 ve 2 geliyor system 1 diyorum o cmd ekranı gelmiyor masaüstüme ADS.onay geliyor sqlits.exe geliyor ve bir süre sonra ads onay yok oluyor system 2 tıklayıncada donuyor ve kapanıyor hiç çözümü yokmudur ya lütfen
Bende Sıkıntı Yok Windows kaç seninki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...