- Konuyu başlatan
- Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Fix yemedi hile sadece ban atıyor, güncelleyeceğiz yakında.
hacı zulu eylüldemi birazdaha dişinizi sıkın be abiBan problemi çözüldüğü zaman hileyi update edeceğiz 5.0 a. Ederken yeni eklenen silahları vs her şeyi ekleyeceğiz merak etmeyin. Eylül civarı updateler gelir gibi düşünüyoruz..
Hile Güncel değilken nject etmeye çalışmışsın bundan kaynaklanıyor Revo Uninstaller Programı ile kaldır ve Kalıntı taraması gerçektiştir sonra tekrar kur düzelecektir.oyunu Silin Baştan yükleyin Hatası Vardı NEden oluyor bilen varsa lütfen ulaşsın
peki arkadaşımda açılıyorKardeşim Oyuna sanırsam bir güncelleme geldi oyuna gelen güncelleme dolayısıyla dword hackde kendini güncelliyor kendini güncellenyene kadar wolftü'a inject olmaz ban yemenizi istemezler İyi Günler
peki arkadaşımda açılıyor o nasıl oluyorKardeşim Oyuna sanırsam bir güncelleme geldi oyuna gelen güncelleme dolayısıyla dword hackde kendini güncelliyor kendini güncellenyene kadar wolftü'a inject olmaz ban yemenizi istemezler İyi Günler
Tekrar İndirmeyi dene istersenpeki arkadaşımda açılıyor o nasıl oluyor
Slotu dizdikten sonra lobiye dönme tuşuna bas dönmeyecektir ondan sonra edsye gir sonra tekrar çantaya tıkla bundan sonra çıkmaya çalıştığında olacak Birde sendede olabilir diye söylüyorum oda değiştirdiğinde envanterini tekrar diz bende hep sıfırlanıyorYaw kardeşlerim envanter hack te silahı alıom slota eds den çıkıom sileah gidio kaçkere denedim aynı yardımcı olurmusunuz ?
Ana sayfada var zaten ama ben yinede buraya bırakıyımBEYLER HILENIN LINKINI BIRI ATABILRIMI
Haklı olabilirsiniz bendede çalışmayı durdurdu hatası veriyor yetkililer açıklayana kadar çalışmıyor diye suç atamayız sorun bizdede olabilirTR Serverinde Çalışmıyor Galiba ?