Depo Wolftü Hack [All Servers] Dword Lite v5.1 - [2017] - [Real Inventory + Real HP + Character Hack ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
ABİ HİLE AÇINCA HATA VERİYOR ÇALIŞMAYI DURDURDU HATASI ÇOZUMUNU BULURSAN SEVİNİRİM
Hileye sağ tıkla ve özellikler de ordan uyumluluğa tıkla Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu yazısının yanına tik koy bu kadar sonra uygula ve çık programı çalıştır

Üye
8 HİZMET YILI
ya 2 gündür kullanıyordum giriyordu bu gün sağ alttakı şey dolarken çalışmayı durdurdu diyor sebebi nedir?

Üye
8 HİZMET YILI
Beyler allah rızası için şu log hatasını gidermem için ne var gözünüzü seveyim söyleyin nolursunuz

Üye
8 HİZMET YILI
Beyler hile çalışıyor oyuna giriyorum tam hileleri yaptım tam oyuna giricem log hatası veriyor (virüs programları falan herşey kapalı benim pc windows 7 windows defender yazıyorum sizin o yaptığınız korumayı aktif et veya kapatma yeri yok virüs programları kapalı sadece) çözümü nedir acil lazım nolursunuz

Onaylı Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
ya 2 gündür kullanıyordum giriyordu bu gün sağ alttakı şey dolarken çalışmayı durdurdu diyor sebebi nedir?
Hileye sağ tıkla ve özellikler de ordan uyumluluğa tıkla Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu yazısının yanına tik koy bu kadar sonra uygula ve çık programı çalıştır

Onaylı Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Beyler hile çalışıyor oyuna giriyorum tam hileleri yaptım tam oyuna giricem log hatası veriyor (virüs programları falan herşey kapalı benim pc windows 7 windows defender yazıyorum sizin o yaptığınız korumayı aktif et veya kapatma yeri yok virüs programları kapalı sadece) çözümü nedir acil lazım nolursunuz

Üye
8 HİZMET YILI
can you help me. i already complete the ADS but it still remain at ads approval.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...