Üye
kardeşim oyuna girinc shift+0 yapınca değişik ekran geliyo onları nasıl açcam
birşey sorucam envanter hack i açıp envarterimi hallettikten sonra lobiye geri dönemiyorum çözümü varmıdır acaba envanterde kalıyorum tekrar geri dönemiyorum
birşey sorucam envanter hack i açıp envarterimi hallettikten sonra lobiye geri dönemiyorum çözümü varmıdır acaba envanterde kalıyorum tekrar geri dönemiyorum
aynen aga yaawolftü çalışmayı durdurdu diyor aeriada
AYNISI BENDEDE VAR BEYLER YARDIMhocam öncelikle bi problemim var onu sunacağım oyuna girip env hacki açıyorum ve bütün silahları slotları dolduruyorum marketten eds kısmına geçip çıkıyorum orası tamam ama tekrar envantere girdiğimde bütün silahlar slottan düşmüş olarak gözüküyor nedeni nedir bi açıklık getirelim bi aydınlatın![]()
AYNISI BENDEDE VAR BEYLER YARDIMhocam öncelikle bi problemim var onu sunacağım oyuna girip env hacki açıyorum ve bütün silahları slotları dolduruyorum marketten eds kısmına geçip çıkıyorum orası tamam ama tekrar envantere girdiğimde bütün silahlar slottan düşmüş olarak gözüküyor nedeni nedir bi açıklık getirelim bi aydınlatın![]()
Skype Varmı sende yoksa indir ve bana ulaş sana harfe herfine anlatırım nasıl yabıcanmı tm sadace skype lazım yoksa indirya lütfen yardım edin hileyi her açtığımda oyunu sil baştan yükle hatası veriyor
yetkililer lütfen yazarmısınız cevap bekliom
AYNISI BENDEDE VAR BEYLER YARDIM
bana ulaş skypeden falan kralgaming94 SoryForKilled adı ekle skype kralgaming94 yaz sonra SoryForKilled adlı kişiyi bul ekle bana ara sana anlatırımya hile açınca oyunu silin baştan yükleyin hatası alıyorum lütfen yardım