Depo Wolftü Hack [All Servers] Dword Reborn v1.3- [2018] - [Real Inventory + Godmode + Ammo Type]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
oyunun ortasında çoğu zaman atıyor 2 kere girdim birisinde ğ basınca attı birisinde 4 e basınca attı bu bir sorun gibi duruyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Ben oyuna giriyorum normal odaya girerken oyundan atıyor log felanda yazmıyor direk atıyor

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
hesap ban yiyosanız yeni hesap açın
bağlantı ban yiyorsanız vpn kullanın

boş yorum atmayın her şeyin bir çözümü var

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
furkan abi 2016 dan beri tum dwordları kullandım elinize saglik bunu ındırdım ilklerde hicbir problem yoktu ama suan envanteri duzenlemek icin giriyorum envanterden cikmiyo dovmeleri takiyorum oyuna girince dovmeler yok oluyor ve real envantere dovmeler gelse tadından yenmez wolf dash bende aktif olmuyor ve oyuna girerken calismayı durdurdu diyor bazen giriyor kurt olunca oyundan atıyor suan benim bikac gundur yasadıgım problemler bunlar duzeltebilirseniz efsane bir hile olur tesekkurler

Üye
8 HİZMET YILI
kardeş biz gerçek hesap kasmak istiyoz ban ye yenisini aç ne anlam kaldı allah allah

Üye
8 HİZMET YILI
hile şuan tamamen çalışmıyor loaddan sonra oyuna giriş yaparken panel gelmiyor bad module info hatası verip oyun tamamen kapanıyor hile masaüstünden gitmiyor

Üye
9 HİZMET YILI
ya nolur yardım edin loaderi %100 yapıyorum oyunu acıyorum could not client hatası veriyo hilesiz acıyorum o hatayı vermiyo :(:(:(:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...